Kezdd magabiztosan a strandszezont Katus Attilával

Katus Attila
Vágólapra másolva!
Itt a tavasz, pár hónap múlva pedig már tombol a nyár. A közelgő bikiniszezonra ideje már most elkezdeni formába hozni magunkat. Ki akarhatna ehhez jobb személyi edzőt a hatszoros világ- és nyolcszoros Európa-bajnok Katus Attilánál? Az ország egyik legismertebb életmód tanácsadója egy egyszerű, hatékony, otthon is elvégezhető edzéstervvel készül, ami segítségünkre lesz célunk elérésében. Április 11-től érdemes lesz minden nap a LifeNetworkre kapcsolni. Indul a Bikini Body Katus Attilával. 
Vágólapra másolva!

Mindannyian jól szeretnénk kinézni, de nem mindenkinek van ideje edzésekre járni. Pláne egy fárasztó nap után, korán reggel a munka előtt vagy a gyerek mellett. A kondi bérlet nem olcsó, a társaságot pedig nem választhatjuk meg. Van egy jó hírünk: mostantól nem kell kilépni otthonról és egy fillérbe sem kerül, hogy tegyünk az egészségünkért és az áhított alakért. Katus Attila a LifeNetwork személyi edzője egy olyan edzéstervet dolgozott ki, melynek segítségével napi pár perc testmozgással top formába kerülhetünk és magabiztosan kezdhetjük a strandszezont.

A Bikini Body Katus Attilával ápriis 11-én indul és három hónapon keresztül minden nap látható lesz a LifeNetwork műsorán. A pár perces videókban Attila útmutatásával minden fontos izomcsoportot megmozgathatunk és közben hasznos életmód- és táplálkozási tanácsokat is kapunk.

A program kialakításában fontos szempont volt, hogy egyszerű, otthon is elvégezhető gyakorlatokat tartalmazzon, kezdők és a haladók is megtalálják a számukra ideális nehézségi fokozatot.

A 3 hónapos foglalkozást érdemes az elején elkezdeni, de azok sem maradnak le, akik később kapcsolódnak be. Az edzések időpontjai úgy kerültek kialakításra, hogy bármelyik napszakban is vagyunk otthon, sosem maradunk le az aznapi edzésadagról. Válasszunk ki egy nekünk tetsző időpontot, legyen az reggel, délután vagy este, mozogjunk együtt Attilával és a várt hatás nem marad el.

Bikini Body Katus Attilával április 11-től minden nap 7:00-kor, 15:00-kor és 17:00-kor a LifeNetwork műsorán