Facérból kacér - Így szedd össze magad a szakítás után

Vágólapra másolva!
Évekig építgetted a közös jövőtöket. Feladtad az álmaidat, hogy ne veszítsd el őt. Úgy tűnt, hogy boldogság lesz holtodiglan-holtáiglan. Aztán egy nap mégis ott találod magad egyedül, összetörve, és minden önbizalom nélkül. Most hogyan tovább?
Vágólapra másolva!

A szakítás kemény dolog: akkor is, ha több éves kapcsolat ér véget; akkor is, ha az oltárnál hagynak faképnél; és akkor is, ha a hét éves házasságod megy fuccsba. Ilyenkor jó, ha van körülötted néhány igaz barát, de valójában csak magadra számíthatsz abban, hogy kijöjj a gödörből. Persze akadnak szerencsések, akiknek egy profi csapat segít az újrakezdésben. De őket figyelve te is elleshetsz néhány olyan trükköt, ami felturbózza az önbizalmadat, és segít egészen más szemszögből tekinteni a szakításra.

Forrás: [origo]

Nyolc különböző nő, nyolc különböző helyről. Egy dolog azonban közös bennük: mindegyikőjüknek összetört a szíve. A szakítás az önbecsülésüket is a padlóra küldte, de ők szeretnének felállni és felemelt fejjel továbblépni. Ehhez persze sok, eleinte talán tőlük idegen feladatot kell teljesíteniük, de ők is tudják, hogy csak így lehetnek facérból kacérak!