Nem csak a mesékben léteznek - Íme, egy valódi sellőlány!

A Sellőlány
Vágólapra másolva!
Arielt, a kis hableányt mindannyian ismerjük a meséből. Szép vörös haja van, mindig vidám - egyetlen szomorúsága, hogy nem élhet a szárazföldön. De sellők nemcsak a mesékben léteznek, hanem itt élnek közöttünk, még ha nem is sokszor találkozunk velük.
Vágólapra másolva!

A 10 éves Siloh élete azoban nem olyan felhőtlen, mint Arielé. Szegény kislány egy olyan ritka és súlyos betegséggel született, aminek a következtében két lába helyett csupán egy uszonyhoz hasonló végtagja van, sőt vaginája és vastabelének nagy része is hiányzik. Azonban azt elmodhatjuk, hogy csodák az ő életében is történnek: a legnagyobb csoda, hogy megérte a 10 éves kort. Az orvosok biztosak voltak benne, hogy ez a nap nem jön el, a kis Siloh azonban él és virul.

De most szegénynek egy újabb megrázkódtatással kell szembenéznie: a szülei válnak. Vajon hogy éli meg ezt az amúgy is nehéz helyzetben élő kislány és családja?

SELLŐLÁNY A LIFENETWORK MŰSORÁN


Szeretnéd tudni, hogy mi a vége a történetnek? Akkor fuss el véle a LifeNetwok műsorára szerdán 21 órakor. Sőt, ha a érdekel a féltestű asszony és a kétarcú lány története is, akkor a hét további részén is tarts velünk ebben az időben!



Barátkozz a LifeNetworkkel az iWiWen és a Facebookon is!


További érdekes műsorok a LifeNetwork csatornán:
Meztelenül is szép vagyok - Nézzétek!

Béka, lófej és kukac a tányéron - Jöttüünk, ettünk, visszamennénk!

Nehéz az élet extrém méretekkel - Videó!

Most bebizonyítjuk, hogy nem a méret a lényeg! - Videó

Idegenek a hálószobában - Csodát tesznek a szexuális életeddel! (18+)

Beleharapott a nemiszervébe! - Fájdalmas szexbalesetek (18+)