"Képmutatónak éreztem magam" - Bűntudatból fogyott 50 kilót a táplálkozás tanár

Vágólapra másolva!
Bűntudatból kezdett el diétázni a táplálkozás tanár, mivel úgy érezte hiteltelen, ha az egészséges étkezésről úgy tanít, miközben ő maga túlsúlyos.
Vágólapra másolva!

A saját bevallása szerint "megszállott evő" Deb Thomas, bár maga képtelen volt követni tanácsait, egy dél-walesi általános iskolában tanított az egészséges táplálkozásról. A 116 kilós Deb, már a diákok szemében is hiteltelennek tűnt, mikor végre elkezdett diétázni.


"A diákok szemében képmutatónak éreztem magam. Hogy vehetném rá őket az egészséges étkezésre, mikor én sem tartom be a saját tanácsaimat? - nyilatkozta Deb, aki már fizikailag is kezdte nagyon rosszul érezni magát. Miután 16 hónap alatt, több mint ötven kilótól szabadult meg, nem csak a külseje, hanem az egész élete megváltozott.


Régen hatalmas reggelikkel kezdte a napot és folyamatosan süteményeket és csokikat nassolt. Most viszont zsírszegény joghurtokat, sok zöldséget, gyümölcsöt és salátát eszik. "Nem tudom elhinni, hogy ilyen mesésen érzem magam. A legjobb, hogy a lábproblémáim is megszűntek."


Vékonyan már az gyerekek előtt is szívesebben beszél, és remélhetőleg ezentúl példakép lehet a diákok számára, akik talán tanácsért is szívesebben fordulnak hozzá.