"Magyarország legkisebb rosszasága"

Vágólapra másolva!
Az Origo Média és Kommunikációs Szolgáltató Zrt. és a Park Könyvkiadó Kft. közös "Magyarország legkisebb rosszasága" című játék részvételi és játékszabályzata(érvényes 2013.07.22 és 2013.08.18 közötti időtartamra)
Vágólapra másolva!

1. A nyereményjátél Szervezői

Az "Magyarország legkisebb rosszasága" című játék (továbbiakban: Nyereményjáték) szervezői a Park Könyvkiadó Kft. és az Origo Média és Kommunikációs Szolgáltató Zrt., lebonyolítója az Origo Média és Kommunikációs Szolgáltató Zrt.
Amennyiben zz alábbi játékszabályzat valamely kérdésére nem nyújt kielégítő választ kérjük forduljon ügyfélszolgálatunkhoz: [email protected].


2. Részvételi feltételek

A Nyereményjátékban részt vehet minden magyar állampolgár (továbbiakban: Játékos), aki a Nyereményjáték időtartama alatt a [email protected] e-mail címre a játék kiírásának megfelelő tartalmú e-mailt küld és ezzel regisztrál a játékra. A Nyereményjátékban Park Könyvkiadó Kft. és az Origo Média és Kommunikációs Szolgáltató Zrt. munkatársai, tisztségviselői valamint ezen személyek közvetlen hozzátartozói nem vehetnek részt (Ptk. 685.§ (b) bekezdése).

A Játékos által megadott e-mail cím vagy elektronikus postafiók hiányosságáért/hibájáért/alkalmatlanságáért és az elektronikus levél kézbesítésének ez okból történő elmaradásáért vagy késedelméért a szervezők semmilyen felelősséget nem vállalnak.

A Játékosok Nyereményjátékon történő regisztrálással automatikusan elfogadják a jelen hivatalos Részvételi és Játékszabályzatot.

3. Adatkezelés

A Játékos a Nyereményjátékban való részvétellel automatikusan hozzájárul ahhoz, hogy:

- megadott adatai (név, e-mail cím, mobilszám) a Szervező, mint adatkezelő adatbázisába kerüljenek és azokat a Szervező minden további engedély és ellenszolgáltatás nélkül kezelje a Nyereményjátékban való részvétel, a nyeremények kisorsolása, a nyertes értesítése és a reklamációk kezelése céljából;

- amennyiben nyertes, úgy a név, e-mail cím, mobilszám adatait a nyeremény kézbesítése, az ezzel kapcsolatos ügyintézés és számviteli kötelezettségek teljesítése érdekében a Szervező kezelje, illetve átadja a Nyeremény Felajánlónak

A szervező a beküldött anyagokat bizalmasan kezeli, harmadik fél számára nem adja ki, nyilvánosságra csak a beküldő írásos engedélyével hozhatja.

A beküldött anyagok esetleges szerzői vagy más jogot sértő mivoltáért a Nyereményjáték lebonyolítói felelősséget nem vállalnak.

4. A Nyereményjáték időtartama

A Nyereményjáték 2013. július 22-én kezdődik és 2013. augusztus 18-án éjfélkor ér véget.


5. A Nyereményjáték menete

A Nyereményjáték felhívásai az Origo Média és Kommunikációs Szolgáltató Zrt. által üzemeltetett LifeNetwork televízió on-air illetve online felületein jelennek meg a Nyereményjáték ideje alatt.

Csak a [email protected] e-mail címre küldött helyes válaszok vesznek részt a játékban.

Egy személy csak egy e-mail címmel játszhat.

Egy e-mail címmel csak egyszer lehet regisztrálni.

Egy személy csak egy nyereményben részesülhet.

6. Nyeremények

A Nyereményjáték során 10 darab Jo Frost - A kisgyerekkor nagy kérdései című könyv kerül kiosztásra


7. A Nyertes megállapítása


A Nyereményátéknak az a 10 Játékos a nyertese (továbbiakban: Nyertes), aki érvényesen regisztrál a Nyereményjátékban (lásd fenti 2. pont), illetve a Szervezők a beküldött anyagát a 10 legjobb közé választja

A Nyertesek értesítése a Szervezők döntése után a Nyereményjáték fordulóinak lezárását követően, a regisztráció során megadott e-mail címen és/vagy a megadott telefonszámon történik. A kiértesített nyertesek a kiértesítést követő 1 héten belül kötelesek visszajelezni, ha igényt tartanak a nyereményre. Amennyiben valamelyik nyertes nem jelez vissza a meghatározott időpontig, helyette új nyertes(ek) kerül(nek) kiválasztásra, aki(k)nek egy hét álla rendelkezésre visszajelezni.

A Játékos által megadott e-mail cím, elektronikus postafiók vagy telefonszám hiányosságáért/hibájáért/alkalmatlanságáért és az elektronikus levél kézbesítésének ez okból történő elmaradásáért vagy késedelméért a szervezők semmilyen felelősséget nem vállalnak.

8. A nyeremények átvétele

A nyeremények kiszállítását és ennek költségeit a Park Könyvkiadó Kft vállalja.

9. Vegyes rendelkezések

A nyeremények készpénzre nem válthatók, kereskedelmi forgalomba nem hozhatók és semmilyen módon nem értékesíthetők tovább.

A Játékosok a Nyereményjátékban való részvételükkel hozzájárulnak, hogy a Szervezők a résztvevők regisztrációs adatlapon megadott személyi adatait díjmentesen nyilvántartásba vegyék és a jelen Nyereményjáték lebonyolítása és dokumentálása céljára díjmentesen felhasználják. A résztvevők tudomásul veszik, hogy adataiknak a fenti módon történő nyilvántartásához és felhasználásához való hozzájárulásuk önkéntes és bármikor kérhetik adataik törlését a nyilvántartásból, vagy azok nyilvántartásba vételét a nyeremény átvételekor írásban nyilatkozva meg is tilthatják. A Nyereményjáték Szervezői a Játékosok adatait a Nyereményjáték sorsolásán és a nyeremény átadásakor szükséges adategyeztetésen kívül semmilyen más célra fel nem használják, azokat harmadik félnek ki nem adják.