Dr. Tóth Tamás

Vágólapra másolva!
Obezitológus, táplálkozási szakértő
Vágólapra másolva!

Forrás: [origo]

Hét éve foglalkozik az elhízás gyógyításával, ehhez az alternatív gyógyászat módszereit is felhasználja. Túlsúlygyógyászként több magyar és európai obezitológus társaság tagja, emellett szakértőként számos szépségkirálynő választáson is részt vett.


2008-ban Freire Szilvi, a Miss World Hungary szépségkirálynő választás győztesének felkészülését felügyelte. Módszerei nem bizonyultak túl szigorúnak, időnként a kávét és csokit is engedélyezte a királynő étrendjében. A túlsúlygyógyász szerint ugyanis a károsnak kikiáltott ételek és italok fogyasztása elvétve megengedhető, főleg azokban az élethelyzetekben, amikor lelkileg segítik a pácienst.


A fogyókúrás étrendet szerinte legalább három-négy hónapig érdemes betartani, hogy látványos eredményt érjünk el. Általában az első néhány hétben szabadulunk meg a legtöbb súlytól, utána viszont lelassul a folyamat. A kúrát többnyire azzal rontjuk el, hogy idő előtt feladjuk, pedig aki kivárja, hogy átálljon a szervezete az új étrendre, akár évekig megőrizheti alakját.


Cikkei:

Szüleinktől tanuljuk a helytelen életmódot