Rácz Gergő a saját klónjaival énekel Star Wars-dallamokat

Vágólapra másolva!
Rácz Gergő legújabb videójában betekintést enged a nappalijába is, az óriási Star Wars-rajongó énekes ugyanis megörökítette azokat a pillanatokat, amikor az új rész, a Rogue One, azaz a Zsivány Egyes premierjére indult. Előtte úgy énekelte el a saga egyik legismertebb dallamát, hogy egyedül is volt, meg nem is - a saját klónjai szálltak be az előadásba.
Vágólapra másolva!
Rácz Gergő és Darth Vader Forrás: Oltvári Beatrix

Rácz Gergő máskor is készített már

egyszemélyes a cappella videót:

ilyen volt például a Timeline vagy a Thriller. A mostani eset viszont több szempontból is különleges: az énekes a saját nappalijában rögzítette az alábbi felvételt, ráadásul a legújabb Star Wars-film, a Zsivány Egyes apropóján.

A videót, amit Rácz Gergő Star Wars-rajongása inspirált, azóta már 50 ezren látták az egyik nagy közösségi oldalon.

"Az első mozis emlékem a Star Wars-hoz kötődik - mondta az énekes. - Bár akkor még nagyon kicsi gyerek voltam, így nehezen tudtam különbséget tenni a valóság és a filmben megjelenő fantáziavilág között. Kazettán hallgattam a film szövegét éjjel-nappal, így egy idő után kívülről tudtam a monológokat.

Most pedig óriási lelkesedéssel készültem az új rész premierjére.

Az idősebbik nővéremmel, Judittal szeretek leginkább Star Wars-t nézni. Ő is nagy rajongó, és nagyon részletesen figyeli meg a filmet, így utána jó vele kielemezni a részleteket."

Az egyetlen kérdés, hogy az énekes mind a hét énje beült-e vajon a vetítésre, vagy elég volt egyetlen mozijegyet váltania a premierre.