Koncert közben lett rosszul az Aerosmith gitárosa

Joe Perry, Aerosmith
Joe Perry, the lead guitarist with Aerosmith, arrives for the 2009 American Music Awards at the Nokia Theatre at LA Live in downtown Los Angeles, California on November 22, 2009. AFP PHOTO / Robyn Beck / AFP PHOTO / ROBYN BECK
Vágólapra másolva!
A koncertről azonnal kórházba vitték Joe Perryt, az Aerosmith gitárosát, aki vasárnap este lett rosszul egy Hollywood Vampires-koncerten. Azóta vizsgálják, az állapota stabil, és a családja is vele van már. 
Vágólapra másolva!

Joe Perry este fél tízkor lépett fel Johnny Depp-pel és Alice Cooperrel, valamint kísérőzenekarukkal, a Hollywood Vampires együttessel a brooklyni Coney Islanden, a Ford Amfiteátrumban. A közönségből többen készítettek amatőr videókat. Ezeken látszik, hogy Perry a színpadon a dobos emelvényére rogyva próbál játszani, majd elsétál hátra, a színpad mögé.

Az együttes egyik technikusa oda is ment az ülő Perryhez, hogy segítsen neki, de a gitáros elsőre valószínűleg visszautasította, pár másodpercig még próbált játszani, de nem sokkal később mégis lesétált a színpadról. Az egyik rajongó azt mondta az NBC-nek, hogy Perry a második számnál lett rosszul, és miután lement a színpadról, a stáb tagjai azonnal odarohantak hozzá, és hívták a mentőket.

Perryt azonnal egy helyi kórházba vitték, ahol azóta is vizsgálják – állítólag az állapota már stabil. Alice Cooper, a Hollywood Vampires énekese is reagált az esetre:

Cooper megköszönte a sok érdeklődést, és azt írja, Joe Perry állapota stabil, vele van a családja, és a legjobb kezekben van. A Hollywood Vampires egyébként Perry távozása után végigjátszotta a koncertet.