Itt az utolsó interjú Galambos Erzsivel - videó

Galambos Erzsi Kossuth- és Jászai Galambos, Erzsi, Mari-díjas, magyar, színművésznő, érdemes, és, kiváló, művész, a, Halhatatlanok, Társulatának, a, Budapesti, Operettszínház ,és, a, József, Attila, Színház, örökös, tagja,
Budapest, 2018. április 18. Galambos Erzsi Kossuth-díjas és Jászai Mari-díjas színművésznő, érdemes és kiváló művész, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja a Hogy volt?! című tv-műsor felvételén, az MTVA Kunigunda utcai gyártóbázisának 3-as stúdiójában. A műsorban Fényes Szabolcs Erkel Ferenc-díjas, érdemes- és kiváló művészre, zeneszerzőre emlékeztek a meghívott vendégek. MTVA Fotó: Zih Zsolt
Vágólapra másolva!
Ahogy az Origo is beszámolt róla, 91 éves korában meghalt Galambos Erzsi Kossuth- és Jászai Mari-díjas színésznő, érdemes és kiváló művész, a Halhatatlanok Társulata és a József Attila Színház örökös tagja.
Vágólapra másolva!

A színésznő áprilisban a HírTV-nek adott interjút, amelyben arról beszélt, első főszerepét Bán Frigyes filmjében játszhatta.

Az interjú készítésének idején már a színésznő volt az egyetlen, aki még mesélni tudott a Csendes otthon című film forgatásáról, annak körülményeiről és az élményéről.

Galambos Erzsivel az Origo 2019-ben készített interjút.