Budapesten is látható lesz az Aeron installációja

Vágólapra másolva!
A koppenhágai divathét alatt debütált AERON installáció két hónap elteltével most csütörtöktől vasárnapig Magyarországon is látható lesz az Art Market Budapest keretein belül! 
Vágólapra másolva!

Először lesz látható Magyarországon az Art Market Budapest keretein belül az AERON magával ragadó installációja, amit a magyar márka idén nyáron mutatott be a koppenhágai divathét nyitónapján.

Az "AERON Abstract Laboratory" névre keresztelt alkotás a kreativitás születését ragadja meg, azt az önfeledt pillanatot, amikor játékuk során a gyerekek először merülnek bele a fantázia világába.

Forrás: Origo

"Ki ne kevert volna össze gyerekként egy kicsi ezt, és egy kicsi azt: egy marék földből, esővízből, falevélből, a varázslatban bízva, abban, hogy amit tesz, megváltoztatja a világot?" - teszi fel a kérdést az installáció alkotója, Leila Guinefollau, dániában élő multimédia művész, aki épp ezért Áron Eszter univerzumát egy játékos laboratóriumi környezetben helyezi el.

A kézzel készült üvegek, és naivan formált porcelán tárgyak egytől egyig az AERON világára utalnak — a dán homok például a márka földszíneire, a Budapest térkép a brand otthonára reflektál absztrakt módon.

Az installáció ugyanakkor egy kérdést is magában foglal: mikor engedtem olyannyira szabadjára a képzelőerőmet, hogy az életemet olyan könnyednek érzékeltem, mint egy önfeledten játszó gyermek?

"Budapest a márka otthona. Ez az a hely, ahová mindig visszatérünk, éppen ezért fontos a számomra, hogy a hazai közösségünk is tudjon találkozni azzal az installációval, ami újabb lehetőséget adott a kapcsolataink mélyítésére a nemzetközi közönségünkkel" - Áron Eszter

Az installáció megtekinthető az Art Market Budapest "Art Extra" szekciójában, a K110-es kiállítóhelyen.

NYITVA TARTÁS
október 19., csütörtök, 11.00 – 19.00
október 20., péntek, 11.00 – 21.00
október 21., szombat, 11.00 – 19.00
október 22., vasárnap, 11.00 – 19.00

HELYSZÍN
Bálna Budapest, 1093 Budapest, Fővám tér 11-12.