Indul a 10. MOL Nagyon Balaton

Nagyon Balaton, Balaton, Sajtótájékoztató, Balaton 06.09., Mol Nagyon Balaton sajtótájékoztató
Vágólapra másolva!
Száz nap, tizenöt esemény, száznál is több világsztár és ezernyi hazai fellépő. Újra megnyitja kapuit a  Balaton Sound, a B my Lake, a Paloznaki Jazzpiknik, a Művészetek Völgye, a VeszprémFest, a Veszprémi Utcazene Fesztivál, az Everness Fesztivál, a STRAND Fesztivál, kinyit a Plázs, a Kultkikötő és indul a ZamJam. Ördög Nóra és Till Attila vezetésével tizenegy héten át lesz hallható a MOL Nagyon Balaton Podcast, újabb 20 ajánlattal bővül a Best of Balaton portál és a Bagossy Brothers Company bemutatta a Balaton idei dalát. Idén is olvasható lesz a Balaton Magazin a DRIVE Magazin különszámaként, a Best of Summer kiadvány pedig a nyár legfontosabb eseményeinek műsorfüzeteként jut el a közönséghez. Nem mellesleg ez a régió viselheti 2023-ban az Európa Kulturális Fővárosa címet, amelynek köszönhetően már idén számtalan kihagyhatatlan rendezvénnyel lesz Veszprém és a Balaton régióban.
Vágólapra másolva!

A MOL Nagyon Balaton 2013-ban azzal a szándékkal indult útjára, hogy védjegyként mutassa meg a turistáknak, melyek a Balaton Régió igazán nívós, izgalmas eseményei. Az idei MOL Nagyon Balaton már a tizedik, a tó körül pedig évről-évre egyre több a világszínvonalú, vagy éppen csak ránk, magyarokra jellemző esemény.

– mondta Lobenwein Norbert, a MOL Nagyon Balaton alapítója. A MOL Nagyon Balaton alá tartozó események közül minden évben az Ultrabalaton az első.

Újra megnyitja kapuit a Balaton Sound és a B my Lake, a Paloznaki Jazzpiknik, a Művészetek Völgye, a VeszprémFest, a Veszprémi Utcazene Fesztivál, az Everness Fesztivál, a STRAND Fesztivál, a Balaton Piknik, a Kékszalag, kinyit a Plázs, a Kultkikötő és elindul a ZamJam.

Az idei MOL Nagyon Balaton már a tizedik, a tó körül pedig évről-évre egyre több a világszínvonalú, vagy éppen csak ránk, magyarokra jellemző esemény - mondta Lobenwein Norbert. Fotó: Polyák Attila - Origo

Több százezer vendéget várnak a szervezők az idei MOL Nagyon Balatonra. Tizenhárom kurátor áll a kezdeményezés mögött, akik tavaly óta ajánlanak helyeket, tájakat, ügyeket, embereket, amikért és akikért érdemes felkeresni a Balatont.

– tette hozzá Fülöp Zoltán, a VOLT Produkció vezetője. A kurátorok között pedig olyan hiteles személyes vannak, akikre érdemes hallgatni, és akik imádják a Balatont.

Név szerint:

  • Pantl Péter, MOL-csoport kommunikációs igazgatója,
  • Gianni,
  • Gyurta Dani,
  • Lábas Viki,
  • Marsalkó Dávid,
  • Tilla,
  • Sebestyén Balázs,
  • Trokán Nóra,
  • Ördög Nóra, vagy éppen
  • Vecsey H. Miklós.

A hagyománynak megfelelően a nyár kezdetén megjelenik a Balaton Magazin, amely hónapokon át fontos és hasznos olvasmány. A főszerkesztő ezúttal is Bus István, aki csapatával együtt tartalmas kiadványt hozott össze, ezúttal a DRIVE Magazin különszámaként.

Lobenwein Norbert a Mol Nagyon Balaton sajtótájékoztatóján Fotó: Polyák Attila - Origo

A MOL és a Nagyon Balaton nyolcadik éve partnerek.

"Idén az eddiginél is nagyobb hangsúlyt fordítunk arra, hogy még több kommunikációs felületen mutassuk be a régió legizgalmasabb, legnívósabb programjait. A Balaton Magazin idén a DRIVE különszámaként jelenik meg, országszerte töltőállomásokon, fesztiválokon és a Best of Balaton által jegyzett helyeken. Idén is lesz Best of Summer, amely a nyár legjobb eseményeinek műsorfüzet-formájú gyűjteménye. Júniusban indul a MOL Nagyon Balaton Podcast - mondta Pantl Péter, a MOL kommunikációs igazgatója.

Idén a Bagossy Brothers Company jegyzi a 2022-es Balaton Dalát, amelynek klipjét június 9-én mutatták be a közönségnek.