Lövöldözés tört ki a Justin Bieber koncertje utáni bulin

Vágólapra másolva!
Justin Bieber los angeles-i fellépése után a Pacific Design Centerben rendezett afterpartyn, a The Nice Guy nevű étterem előtt az utcán verekedés tört ki helyi idő szerint hajnali három körül, ami később lövöldözésig fajult. Három ember megsérült, köztük van a rapper Kodak Black is.
Vágólapra másolva!

Justin Bieber los angeles-i koncertje után megrendezett afterparty-n, a The Nice Guy nevű étterem előtt helyi idő szerint hajnal három óra körül verekedés, majd lövöldözés tört ki - írja az Entertainment Weekly

A rendőrségi jelentés szerint három férfi, köztük a rapper, Kodak Black is a sérültek között van, állapotuk stabil, de mindannyiukat kórházba kellett szállítani.

Kodak Black-en kívül egy 19 és egy 60 éves férfi szenvedett lőtt sérüléseket, a hatóságok szerint összesen 10 lövést adtak le.

A TMZ egy videót tett közzé az incidensről, amelyen Kodak Black, Gunna és Lil Baby rapperek láthatóak, amint az étterem előtt beszélgetnek.

Black felismerhető a verekedésben, amely pillanatokkal a lövések leadása előtt zajlott, a videóból viszont nem derül ki, hogyan tört ki a verekedés.

Az elkövetőt vagy elkövetőket a rendőrség jelenleg is keresi.