Csúcskategóriás koncertfilm készült a Mandoki Soulmates budapesti fellépéséről - nézze az Origón!

Leslie Mandoki, Budapest Park koncert
Budapest, 2017. augusztus 8. Leslie Mandoki (Mándoki László) magyar származású német zenész, zenei rendező, producer világsztárokból álló zenekara, a ManDoki Soulmates koncertjén a Budapest Parkban 2017. augusztus 8-án. MTI Fotó: Mohai Balázs
Vágólapra másolva!
Egy globális nemzetközi streaming eseménnyel szeretné megköszönni a közönségnek a MANDOKI SOULMATES január 15-én este 9 órakor az immár három évtizedes szeretetet. Az Utopia for Realists: Hungarian Pictures tavaly augusztusi, budapesti exkluzív koncertfelvételét nézhetik meg a rajongók.
Vágólapra másolva!

A koncert vetítése mellett Leslie Mandoki élő adásban beszélget majd a zenekar tagjaival az elmúlt két év kihívásairól, valamint ízelítőt is kapunk újdonságokról, például az új Jethro Tull albumról, a "The Zealot Gene"-ről.
Leslie Mandoki közleményében azt írta:

Mandoki Soulmates Koncert; Budapest, Hungary; 21.08.2021; Al di Meola; Leslie Mandoki; Richard Bona; Tony Carey; Mike Stern; Bill Evans; Randy Brecker; Till Brönner Forrás: Darab Zsuzsa

A lemezbemutató koncertre tavaly mintegy 30 000 ember látogatott el Budapesten. 2021-ben ez volt a zenekar egyetlen fellépése. A színpadon Leslie Mandokin kívül olyan világsztárok léptek fel, mint Al Di Meola és Mike Stern gitáros, Tony Carey billentyűs, Bill Evans szaxofonos, Randy Brecker és Till Brönner trombitás, valamint Richard Bona basszusgitáros, és olyan csodálatos magyar művészek, mint Szakcsi Lakatos Béla és Charlie.