Al di Meolánál ünnepelte a Hálaadást Leslie Mandoki

Leslie Mandoki és Al di Meola együtt ünnepelték a Hálaadást
Vágólapra másolva!
Al di Meola, világhírű gitáros az otthonába hívta meg Leslie Mandokit, hogy együtt ünnepeljék a Hálaadást – persze, a hagyományos sült pulyka is az asztalra került. Leslie Mandoki egy rövid üzenetet is küldött.
Vágólapra másolva!

„A hagyományos Soulmates-hálaadásra ezúttal jó barátom, Al di Meola, a világhírű gitáros és a MANDOKI SOULMATES alapító tagja hívott meg minket New York-i otthonába, és mint mindig, most is együtt zenéltünk és beszélgettünk.

Leslie Mandoki és Al di Meola együtt ünnepelték a Hálaadást Forrás: Lounge Communications

A pazar házi készítésű vacsora mellett rengeteg Soulmates zenét is hallhattunk, egyszóval: egy csodálatos este volt, amelyen a barátságot, a Soulmates családot és az életet ünnepeltük. A hálaadás ezúttal valóban egy újabb Soulmates "családi összejövetel" volt.

Leslie Mandoki és Al di Meola Forrás: Lounge Communications

Amikor ma vagy akár év végén együtt ünnepeljük a családi összejöveteleket a gyermekeinkkel, akkor rá kell jönnünk, hogy ők a jövőnk.

Al di Meola és Leslie Mandoki; Hálaadás, New York City, 2021 Forrás: Lounge Communications

Három, most már felnőtt gyermek édesapja vagyok, és fel kell tennünk magunknak a kérdést, hogy milyen állapotban adjuk át a világunkat a gyerekeknek, az Ifjú Lázadóknak? A társadalmunkban lévő megosztottságot csak az Öreg Lázadókkal és az Ifjú Lázadókkal együtt tudjuk legyőzni. Kívánjunk tehát nekik erőt, bátorságot és éhséget a helyes megoldásokért való küzdelemhez, és segítsük őket, amíg még van időnk, hogy megfordítsuk a szelet és átadjuk a fáklyát."