Elsőként a Thália Színház nyit a budapesti színházak közül

Thália Színház Álmomban megcsaltál
Május 15-én az Álmomban megcsaltál című különleges vígjátékkal - a fővárosi színházak közül elsőként - megnyitja kapuit a nagyközönség előtt a Thália Színház.
Vágólapra másolva!
Május 15-én az Álmomban megcsaltál című különleges vígjátékkal, a fővárosi színházak közül elsőként nyitja meg kapuit a nagyközönség előtt a Thália Színház - olvasható az intézmény csütörtöki közleményében.
Vágólapra másolva!

Mint írják, a darab 14-i előpremierjét a koronavírus-járvány elleni küzdelem élvonalában álló egészségügyi dolgozóknak ajánlották fel, így mondva köszönetet "a járványhelyzet idején végzett emberfeletti munkájukért, és így kívánva nekik további kitartást".

Május 15-én az Álmomban megcsaltál című különleges vígjátékkal - a fővárosi színházak közül elsőként - megnyitja kapuit a nagyközönség előtt a Thália Színház Forrás: Thália Színház/Bodnár Zsófia

Az új Feydeau-Hennequin darab mellett

május második felében visszatérnek a nagy francia kedvencek:

a hat éve sikeresen futó Boeing, Boeing - Leszállás Párizsban és a Rövid a póráz, és újra színre kerül az Alul semmi is. Jegyek már elérhetők online és személyesen a színház jegypénztárában, nyitvatartási idő alatt.

A közleményben emlékeztetnek, hogy az előadások a hatályban lévő rendeleteknek megfelelően, kizárólag védettségi igazolvánnyal, az intézmény vezetősége által meghatározott védelmi intézkedések betartása mellett lesznek látogathatók.