Feldarabolással fenyegette feleségét Marilyn Manson

Marilyn Manson, Lindsay Usich
BEVERLY HILLS, CALIFORNIA - FEBRUARY 09: Marilyn Manson and Lindsay Usich attend the 2020 Vanity Fair Oscar Party at Wallis Annenberg Center for the Performing Arts on February 09, 2020 in Beverly Hills, California. (Photo by Toni Anne Barson/WireImage)
Vágólapra másolva!
Marilyn Manson egykori személyi asszisztense már tavaly ősszel részletezte a Twitteren, hogy Marilyn Manson kegyetlenül bánt a barátnőivel. Most pedig azt állítja, hogy a zenész jelenlegi felesége is kapott a durva bánásmódból.
Vágólapra másolva!

Újabb, a Marilyn Mansont ért bántalmazási vádakat alátámasztó történetekre derült fény. Az egykori turné technikusa, Dan Cleary állt elő többéves történetekkel, de nem is most, az egykori jegyes, Evan Rachel Wood botrányt kirobbantó bejelentése után, hanem már hónapokkal ezelőtt. Cleary ugyanis tavaly szeptemberben írt több bejegyzést is a Twitterre, és egytől egyik arról szóltak, hogyan nézte végig Manson belső körével együtt a zenész bántalmazásait. Cleary is ehhez a körhöz tartozott, ugyanis 2014 és 2015 között már Manson személyi titkáraként dolgozott. Akkor azt mondta,

senki nem mert szólni, mert mindannyian a megélhetésüket kockáztatták volna.

A fenti bejegyzésben például azt írta, végignézte, hogyan csinál Manson Evan Rachel Woodból egy teljesen más valakit, hogyan töri meg őt. Azt is hozzátette Cleary – aki csak évekkel később lett Manson szémélyi asszisztense –, hogy csak jóval később döbbent rá, hogy mi is történt akkor. Legutóbb pedig azt mondta egy podcastban, hogy azt is látta, Manson milyen kegyetlenül bánt egykori barátnőjével, Lindsay Usichhal, akivel 2012-től 2015-ig voltak egy pár Mansonnal. De tavaly év elején már megjelentek együtt, és ősszel kiderült,

hogy már össze is házasodtak.

A műsorban Cleary azt mondta, „láttam fizikai bántalmazást, ha annak vesszük a lökdösést, vagy azt, hogy tárgyakat vágott hozzá, dühöngött körülötte, dolgokat tört szét mellette. Ezeken kívül rengeteg lelki terrornak voltam tanúja: fenyegetőzéseknek, és mindenféle gúnyolódásnak. [...] Volt olyan, hogy Manson azt mondta neki, hogy megöli, feldarabolja őt, én pedig el fogom ásni a sivatagban. Aztán mikor Manson kiment, elmondtam, hogy minden rendben lesz, és én sem fogok semmi ilyet csinálni. Aztán elvittem a hotelba” – idézi a CoS a podcastban megszólaló Clearyt.

Marilyn Manson és felesége, Lindsay Usich 2020-ban Forrás: Getty Images/WireImage/Toni Anne Barson

Mansont február legelején vádolta meg egykori élettársa, Evan Rachel Wood színésznő, hogy éveken át bántalmazta. Aztán sorra jöttek az egyre bizarrabb történetek minden irányból. A Limp Bizkit gitárosa, Wes Borland egy ideig Manson turnézenésze volt, és elmondta, hogy Manson „k*rvára rosszfiú”, de a Nine Inch Nails alapítója, Trent Reznor sem mondott túl jókat róla. Ezek után két sorozatból is kivágták azokat a részeket, amelyekben Manson szerepelt, a kiadója felfüggesztette a szerződését, és leállt legújabb anyagának promóciójával is. A legutóbbi elpártolás pedig az volt, hogy Mansont otthagyta a menedzsere, akivel 1996 óta dolgoztak együtt.