A 94 éves, súlyos beteg legendával készített lemezt Lady Gaga

Tony Bennett, Lady Gaga
NEW YORK, NY - AUGUST 03: Lady Gaga and Tony Bennett Light The Empire State Building in honor of Bennett's 90th Birthday at The Empire State Building on August 3, 2016 in New York City. (Photo by Desiree Navarro/FilmMagic)
Vágólapra másolva!
Az Alzheimer-kórja miatt évek óta visszavonultan élő Tony Bennett új albumot készített Lady Gagával, a lemez még idén megjelenik.
Vágólapra másolva!

Még idén megjelenik az a lemez, amelyet Lady Gaga az Alzheimer-kórban szenvedő, 18-szoros Grammy-díjas Tony Benettel készített. Tony Benett betegsége miatt évek óta visszavonultak él – felesége, Susan egy, hétfőn megjelent interjújában árulta el, hogy a most 94 éves férjét 2016-ban diagnosztizálták a betegséggel. Már nem képes egyedül döntéseket hozni, ennek ellenére készített egy új albumot Lady Gagával, akivel 2014-ben már együtt dolgozott a Cheek to Cheek című lemezen.

Az új lemez felvételeit 2018 és 2020 között rögzítették, és állítólag Bennett hangja még mindig nagyon jó, de a felvétek alatt előfordult, hogy az énekesnő – látva az idős énekes elveszettségét, – sírva fakadt. A 18-szoros Grammy-díjas Bennett az 50-es években kezdte pályafutását. Az énekes továbbra is derűs, de állapota egyre romlik – mondta felesége az interjúban. „Rákérdez, hogy mi az az Alzheimer, de nem érti meg” – magyarázta.

Orvosa, aki 2016-ban a betegséget megállapította, akkor azt tanácsolta a családjának, ösztönözzék rá, hogy énekeljen és lépjen fel, ameddig csak ez élvezetet nyújt számára.