László Boldizsár 8 hónap után tér vissza az Erkel Színházba

Sláger Téma, Kalmár Tibor, Gál Beatrix, Kalla Tímea
Vágólapra másolva!
Augusztus 16-án 20 órától Gál Beatrix, a Benedetto Gyermekvédelmi Szolgálat vezetője, és a kétszeres örökbefogadó édesanya, a nevelőszülővé avanzsáló Kalla Beatrix lesz a vendég, mellettük pedig a Karinthy-gyűrűs Bagi Ivánnal, valamint a Simándi-díjas László Boldizsárral készült interjú is újra hallható lesz.
Vágólapra másolva!

Gál Beatrix és Kalla Tímea

Döbbenetes tény, jelenleg is egy kisvárosnyi gyerek vár arra, hogy nevelőszülőkhöz kerülve, egy lépéssel közelebb jusson a végleges családjához. Hogy mit is jelent nevelőszülőnek lenni, illetve miben különbözik ez az örökbefogadástól, arról a Benedetto Gyermekvédelmi Szolgálat vezetője, Gál Beatrix beszél a műsorban.

A Vándorbaba blog szerzője, Kalla Tímea pedig kétszeres örökbefogadó édesanyaként mesél arról, miért is vágott bele ő maga is a nevelőszülőségbe. Hogyan teheti ezzel például jobbá egy újszülött csöppség, Gyöngy életét néhány hónap alatt.

Szó esik majd arról is, miért lenne mindennél fontosabb, hogy a nehéz sorsú gyerekek minél hamarább szerető családokhoz kerüljenek, hiszen minden elkallódott élet mindannyiunk vesztesége is. Megható percek, mondatok jönnek a vasárnapi Sláger Témában.

Bagi Iván

A Sláger Téma második órájában, 21 órától a Karinthy-gyűrűs humoristával, Bagi Ivánnal készült interjút ismétlik meg. A karantén alatt megjárta a mennyet és a poklot is. Hisz az ima erejében, így abban, imádkozásaival ő is hozzájárulhatott ahhoz, hogy ilyen hamar kijöjjünk a pandémiából.

Azt pedig, hogy szerinte milyen változást hozhat a koronavírus-világjárvány, elárulja a vasárnapi adásban. Ahogy azt is, soron következő könyve, az ősszel megjelenő Egy a semmiből reflektál-e az elmúlt hetekre.

A Karinthy-gyűrűs humorista jövőbeni médiás terveibe is beavatja a hallgatókat.

Bagi Ivántól talán még azt is megtudhatjuk, melyik is igazán az ő énje, a poénokat szóró vagy a poéta, aki gondolatfűzérekkel igyekszik hatni a lelkekre és az elmékre. Sőt, még azt is elárulja, a humor vajon hazafi vagy multikulturális műfaj.

László Boldizsár

22 órától a Sláger Téma Extra adásában pedig a László Boldizsárral készült beszélgetés lesz újra hallható. Aki napra pontosan nyolc hónap után térhet vissza az Erkel Színházba. A Boldi50 előadói est után a Cotton Club Singers jubileumi koncertjére készül. Hogy a szeptember 6-ai Negyedszázon a zenekar teljes létszámában lép-e fel, választ kaphatunk tőle. Ahogy arra is, László Boldizsárt igazán megihlette a pandémia, hiszen ontotta magából a slágereket.

Éger László jóvoltából két Pavarotti világsikert is feldolgozott, a legutóbbit, a Durva viccet Topyval, azaz Faragó András színművésszel. A Simándi-díjas tenor arról is beszél a vasárnapi adásban, mikor és milyen szerepekkel térhet vissza az operaházak színpadjára.

2020. augusztus 16-án 20-23 óra között tehát ismét Sláger Téma és Sláger Téma Extra, a Sláger FM-en Gál Beatrixel, Kalla Tímeával, Bagi Ivánnal, László Boldizsárral, valamint a házigazda Kalmár Tiborral és a legnagyobb slágerekkel, változatosan!