Elhalasztják az augusztus végére tervezett Apostol-koncertet

Meződi József Laza arckép, portré kalap énekel koncert
Budapest, 2004. november 14. A 2004. november 13-án készült felvételen az együttes énekese, Meződi József fellép a Papp László Sportarénában, ahol az Apostol együttes ad koncertet. MTI Fotó: Földi Imre
Vágólapra másolva!
„Azért született meg ez a döntés, mert kaptunk olyan információkat, hogy sokan nem mernének eljönni a koncertre” – mondta a zenekarvezető, Németh Zoltán. A koncertet új időpontban, 2021 tavaszán tartják.
Vágólapra másolva!

Lemondták az 50 éves Apostol együttes jubileumi, augusztus 28-ára meghirdetett Aréna-koncertjét. A zenekarvezető, Németh Zoltán és az énekes, Meződi József egy, a Facebookra feltöltött videóban jelentették be, hogy nem tartják meg idén a koncertet.

A koncertet „hosszú huzavona után, keserves kínok között megszülve úgy döntöttünk, hogy áthelyezzük egy másik dátumra” – mondta Meződi József. Németh Zoltán pedig hozzátette, hogy mindezt a szervezőkkel együtt döntötték el, és elmondta azt is, hogy az elsődleges oka az áthelyezésnek az volt, hogy „kaptunk olyan információkat, hogy nagyon

Márpedig jó lenne, ha az a 10 ezer ember, aki megvásárolta a jegyet, március 7-én, az új időpontban velünk együtt ünnepelné az Apostol együttes 50 éves évfordulóját.”

A koncert tehát 2021. március 7-én lesz változatlan helyszínen, a Papp László Budapest Sportarénában.