Családja tiszteletben tartja Gesztesi Károly végakaratát

Gesztesi Károly
Vágólapra másolva!
Egyik családtagjáról külön is szeretett volna gondoskodni Gesztesi Károly. Gyerekei tiszteletben tartják a színész végakaratát, semmiféle jogvita nincs köztük.
Vágólapra másolva!

Gyerekei tiszteletben tartják Gesztesi Károly végakaratát - írja a Bors. A lap felidézi, hogy a színész ügyvédje korábban egy magazinnak elmondta, hogy nemsokára sor kerülhet a hagyatéki eljárásra, ahol majd elosztják a január elején meghalt művész vagyonát, amelyből a gyerekei egyenlő arányban részesülnek, azonban lesz valaki, aki „külön gondoskodásra" számíthat.

Egyik családtagjáról külön akart gondoskodni Gesztesi Károly tv2

Nincs vita az örökösök között

– Karcsi ugyan nem írt végrendeletet, de hivatalosan is járt az irodánkban, és beszélt korábban arról, hogy ha vele valami történne, akkor mi legyen a vagyonával.

azt nem árulhatom el, kiről van szó, de ezt a család tudja, és az örökösök között így sincs vita, sem a gyerekek, sem a volt feleségek között – mondta Borbély Zoltán, Gesztesi ügyvéd barátja.

A Bors kíváncsi volt, ki lehet ez a családtag, ezért megkereste a színész legjobb barátját, Mattesz Csillát.

– Erről soha nem beszélt velem Karcsi, de talán az egyetlenegy kislánya lehet az a személy. Rajongással szerette a gyermekeit, az elsőszülött fia, Máté érkezése viszont különösen nagy kaland volt az életében, ekkor lett édesapa életében először – mondta az úszóolimpikon, aki szerint még Gesztesi ezenkívül az édesanyjára gondolhatott.

Az ügyvédet köti a titoktartás

Egy, a családhoz közel álló informátor szerint is Gesztesi édesanyja, Zsuzsa néni lehet az, akiről a halála után is gondoskodni szeretett volna a színész. Az öröklésnél a hatályos jogszabályok szerint az utódokra száll az elhunyt hagyatéka, a szülők nem kapnak semmit, a színész viszont életében

rendszeresen támogatta nyugdíjas édesanyját.

Gesztesi ügyvédjét ugyan köti a titoktartás, annyit azonban elárult, hogy a családtagok között nincs semmiféle jogi vita, teljes a béke.

– Összetartanak, és a közös érdeket tartják szem előtt, nem az egyéni érdekeket. Példaértékű, azt gondolom – hangsúlyozta Borbély Zoltán.