Új műsorral jelentkezik a Richter Flórián Cirkusz

Vágólapra másolva!
Tradicionális és modern elemek egyaránt szerepelnek a Richter Flórián Cirkusz legújabb, Drónok a porondon című műsorában, amelyet Zamárdiban láthat a közönség.
Vágólapra másolva!

Drónok a porondon címmel készített új műsort a Richter Flórián Cirkusz. A járvány miatti leállás után, július eleje óta adják elő az új műsort Zamárdiban, ahol augusztus végéig lép fel a társulat. Richter Flórián, a cirkusz igazgatója az M1 aktuális csatorna kedd reggeli műsorában, hogy az előadás modern blokkjában

egyszerre 10 drónt láthat a közönség,

ahogy különböző formációban keringenek a levegőben. Emellett egy látványos lézershow-t is bemutatnak. A modern műsorszámok mellett az előadásban megmaradtak a klasszikus, megszokott cirkuszi elemek is: akrobatákkal, bohócokkal, állatos számokkal várják a közönséget.

Richter Flórián elmondta azt is, hogy az új műsorban fia, – az idei Porond Csillaga-díjas – Richter Kevin a lovasakrobatika mellett ugródeszkaszámot és talajakrobatika produkciót is bemutat. A cirkusz igazgatója beszámolt arról is, hogy terveik szerint augusztus 29. után

az ország keleti részén folytatják turnéjukat.

Amennyiben a járványhelyzet engedi, akkor Kecskeméten, Szolnokon, Debrecenben és Nyíregyházán szeretnének fellépni. Elmondta, hogy a járványügyi intézkedések alatt vissza kellett költözniük téli szállásukra Szadára, ahol egy autós szafariparkot hoztak létre, ami jelenleg is nagy sikerrel működik.