Nagyszabású filmbemutató a soproni VOLT Fesztiválról

VOLT Fesztivál 2019
Vágólapra másolva!
Az Ami VOLT, az majd lesz című filmben a fesztivál elmúlt 27 évének fontos pillanatait gyűjtötték össze, köztük emlékezetes koncerteket, interjúkat és emlékeket mutatnak be. Látható lesz a Linkin Park egyik utolsó, soproni koncertjéből is részlet, valamint megszólalnak a fesztivál rendszeres fellépői közül Ákos, Lukács Laci, Marsalkó Dávid, Lovasi András, Müller Péter Sziámi, a Punnany Massif, a Wellhello és a szervezők is.
Vágólapra másolva!

A film bemutatóját július 4-én este fél 9-kor tartják, a soproni Fő téren és a budapesti Akvárium klub teraszán, egyidőben.

"Mindkét helyen azt kérjük a vendégektől, hogy vegyenek fel egy VOLTos pólót, ezzel is egymást ünnepelve. Sopronban DJ Jokó nyitja az eseményt, az Akváriumnál pedig a Halott Pénz tagjai, Dedmani, Venom és a Brains-Irie Maffia frontember, Columbo bulijával folytatódik az este a vetítés után" - mondta Fülöp Zoltán, főszervező.

A nyilvános premiereken mindkét helyszínen csak ötszázan vehetnek részt, másnap, július 5-én, vasárnap este azonban a Petőfi TV bemutatja a filmet.

VOLT Fesztivál 2019 Forrás: Rockstar Photographers

Az idei VOLT Fesztivál elmaradt, de július 1-től, amikor kezdődött volna, a VOLT színeivel díszítik fel Sopron elsőszámú jelképét, a Tűztoronyot.

"Sokat törtük a fejünket, mivel próbáljuk legalább részben pótolni a pótolhatatlan élményeket, köszönteni a közönségünket. Könyves Dina rendezővel az elmúlt 27 év fontos pillanatait gyűjtöttük össze: emlékezetes koncertek, interjúk, emlékek, 90 percben - ez az "Ami VOLT, az csak LESZ" gerince. Azt remélem, nemcsak nekünk, de mindenkinek jó érzés lesz ezt megnézni. Azoknak, akik valaha jártak nálunk, akik alig várják, hogy újra Sopronban találkozzunk" - mondta el Lobenwein Norbert, a VOLT alapítója.