Új fellépőket jelentettek be az idei STRAND Fesztiválra

STRAND Fesztivál
Vágólapra másolva!
A koronavírus-járvány miatti turné elmaradások az idei STRAND Fesztivál programját is érinti. Négy, korábban bejelentett előadó is lemondta az idei strandos fellépését, de már ígéretet tettek a jövő évi pótlásra.
Vágólapra másolva!

Az idei évben több nemzetközi turné is elmarad a koronavírus-járvány miatt, és ez a 2020-as STRAND Fesztivál programját is érinti. Az idei fellépők közül a SUM 41, Ellie Goulding és a Milky Chance lemondta a teljes turnéját, de már megállapodás született arról, hogy mindhárman pótolják az elmaradt koncerteket a 2021-es STRAND Fesztiválon. Negyedikként DJ Fresh lépett vissza, aki ugyancsak úgy döntött, hogy 2020-ban sehol nem lép fel.

Viszont a STRAND más nemzetközi fellépői, Parov Stelar, Timmy Trumpet, Martin Solveig, illetve Wilkinson is megerősítették, hogy fellépnek idén Zamárdiban. A szervezők pedig további fellépőket jelentettek be szerdán: a Lost Frequencies headlinerként lép fel, de ott elsz az Alle Farben, Sikdope, Funtcase, Chime, Franky Nuts és Oliverse, valamint további 150 fellépő érkezik még az augusztusi eseményre. A részletes program mostantól a STRAND Fesztivál honlapján olvasható.

Lobenwein Norbert főszervező azt mondta, „az idei évben az élet minden területén rengeteg a bizonytalanság, ez természetesen igaz a fesztiválokra, koncertekre is. A nemzetközi turnék 90 százaléka elmarad, a tapasztalataink szerint elsősorban azok a művészek tudnak csak fellépést vállalni idén, akik közeli országokból érkeznek és ahol a zenészeken túl nem szükséges egy nagyobb stábot mozgósítani. Ennek köszönhető a STRAND-ot is érintő műsorváltozás.”

A STRAND szervezői június 25-től július 9-ig, 10 napon át lehetőséget biztosítanak arra, hogy bárki a 2021-es fesztiválra cserélje a jegyét, vagy akár visszaváltsa azt.