Kirakóst adott ki a Radiohead az unatkozó rajongóinak

Radiohead
LONDON, ENGLAND - OCTOBER 08: Thom Yorke and Jonny Greenwood of Radiohead perform live on stage at 02 Arena on October 8, 2012 in London, England. (Photo by Jim Dyson/Getty Images)
Vágólapra másolva!
Már előrendelhető a Radiohead kirakósa, amivel elsősorban a járvány miatt tétlenkedő rajongóikat lepték meg.
Vágólapra másolva!

A Radiohead nem tétlenkedett a járvány kitörése óta. Hetente adták le korábbi koncertfilmjeiket. A gitáros, Ed O'Brian áprilisban kiadta első szólólemezét, a frontember, Thom Yorke pedig új dalt jelentetett meg, és most új pályára léptek. Szerdán adták ki a közösségi oldalaikon a hírt, hogy előrendelhető az együttes (egyelőre) első kirakósa.

Az ezer darabos puzzle 100 százalékosan újrahasznosított anyagokból készült. Még az elemek is pamutból készült zsákban vannak a dobozban. A kirakós képe mellett kiadtak egy rövid reklámszöveget is, ami olyan kérdésekkel kezdődik, hogy „nincs mit csinálni? Nincs semmi a tévében?” Egyértelműen utalnak ezzel a karanténra, vagyis a koronavírus-járvány okozta bezárkózásra.

A kirakandó, ezer darabra szabdalt kép pedig a Radiohead 2004-en megjelent válogatáslemezének, a Com Lag-nek a borítója. A kirakósok előrendelése már elindult, egyelőre 33,5 euróért, azaz nagyjából 11 ezer forintért lehet megszerezni.