Nick Cave jövőre pótolja idén elmaradó budapesti koncertjét

Nick Cave koncert
Vágólapra másolva!
Nick Cave és zenekara, a Bad Seeds jövőre tervezi pótolni a koronavírus-járvány miatt idén, június 2-án elmaradó magyarországi koncertjét.
Vágólapra másolva!

Június 2-án lépett volna fel Nick Cave a Papp László Budapest Sportarénában, azonban a koncert biztosan elmarad a koronavírus-járvány miatt. A Nick Cave & The Bad Seeds átütemezte európai turnéját jövő tavaszra, így 2021. május 13-án lépnek fel az Arénában. A korábban megváltott jegyek

érvényesek lesznek az új időpontra is.

Nick Cave & The Bad Seeds Forrás: Origo

Napjaink egyik legfontosabb dalszerző-énekese és csapata a turnén legutóbbi lemezét, a tavaly megjelent Ghosteen-t mutatja be. Nick Cave európai koncertsorozata az új menetrend szerint 2021 áprilisában indul, az ausztrál csapat produkciója tizenkilenc országban lesz látható és hallható, több mint 30 koncerten.

Mindenki kapott egy darabot Nick Cave-ből

Aki ott volt június 21-én az Arénában a Nick Cave and the Bad Seeds koncertjén, és elég közel tudott kerülni a színpadhoz, az mind úgy érezhette, hogy kapott egy darabot az énekesből: mintha szétosztotta volna a szívét az első sorokban, de lehet, hogy pont az ott állók szívét rabolta el, és rohant vele reggelig, át a sűrű, sötét éjszakán.

A Nick Cave and the Bad Seeds legutóbb 2018 júniusában járt Magyarországon, akkor is a Sportarénában.