Ez lélegzetelállító, ez egyszerűen gyönyörű

Bagossy Brothers
Road Movie Guide
Vágólapra másolva!
Vasárnap elindult a VOLT Produkció Road Movie-sorozatának kiegészítő sorozata. Tilla a Bagossy Brothers Companyt kísérte el Gyergyószentmiklósra.
Vágólapra másolva!

Tavaly indult a VOLT Produkció Road Movie-sorozata, amelynek lényege az, hogy népszerű magyar előadók dalokkal és klipekkel mutatják be a számukra fontos magyar tájakat. Tavaly augusztus 20-án a Margaret Island a Balatont bemutató Házszám című dalával indult a projekt, majd utánuk jött a Hiperkarma, Rúzsa Magdi, a Bagossy Brothers Company és a Kelemen Kabátban. A klipet készítő stáb mellé minden esetben társult egy másik is, akik riportfilmet csináltak. Ezekben az előadók

részletesen beszélhettek az adott tájról, a hozzá fűződő viszonyukról.

A műsorvezető minden alkalommal Till Attila volt. A Maradj Otthon! Fesztivál keretében vasárnap mutatták be az első ilyen riportfilmet, ahol Till Attilának a Bagossy Brothers Company tagjai mutatták meg Gyergyószentmiklóst és környékét, ahol a Road Movie-s klipjük mellett több videójuk is készült már.

„Ez lélegzetelállító, ez egyszerűen gyönyörű” – mondta Till Attila a Békás-szoros legmélyebb pontjánál, a pokol torkának is nevezett helyen állva a zenekarnak. A műsorvezetőt végigvezették a legismertebb erdélyi tájakon, és az is kiderült a majd 30 perces filmből, hogy hol írta Bagossy Norbert az Esőcseppek című dalukat. A Bagossy Brothers Companynak, pontosabban a frontember Bagossy Norbertnek volt még egy szereplése a Maradj Otthon! Fesztivál keretében a hétvégén.

Ugyanis ő volt a Maradj Otthon! Fesztivál kihívásának vasárnapi szereplője. A Road Movie Guide-sorozatról és a Maradj Otthon! Fesztiválról a napokban beszélgettünk Lobenwein Norberttel, a VOLT Fesztivál alapítójával, a sorozat producerével:

Amikor elkezdtük, azt se tudtuk, mire vállalkoztunk

Tavaly indult útjára a VOLT Produkció Road Movie-sorozata, amely keretében népszerű magyar előadók dalokkal és klipekkel mutatják be a számukra fontos magyarországi városokat, tájakat. Ezekhez készültek önálló riportfilmek is, amikben Till Attila a zenekarokkal-előadókkal közösen mutatja be az érintett helyeket.