Mága Zoltán is otthon maradásra kér mindenkit

Mága Zoltán
Vágólapra másolva!
Mága Zoltán Liszt arra kér mindenkit, aki teheti, hogy maradjon otthon, valamint arra buzdítja a munkaadókat, hogy kövessék példáját, tegyenek meg mindent kollégáikért.
Vágólapra másolva!

Mága Zoltán Liszt Ferenc-díjas hegedűművész arra kér mindenkit, hogy ha teheti, maradjon otthon, és buzdítja a munkaadókat, hogy kövessék példáját, tegyenek meg mindent kollégáikért. Arra szólítja fel a hasonló vállalkozásokat, egyesületeket, hogy ameddig lehetőség van rá, utalják el a járandóságokat a munkavállalóknak.

Mága Zoltán tabletekkel támogatja a rászoruló diákokat

Mága Zoltán digitális eszközökkel támogatja a rászoruló diákokat, és összefogásra hívja az embereket. A közösségi oldalán közzétett felajánlásához állítólag már többen csatlakoztak. Mága Zoltán a Facebook-oldalán közölte, hogy 100 tablettel támogat rászoruló roma és nem roma diákokat a digitális tanrendhez való alkalmazkodásban.

„A zenekarunk igazgatójával egyeztetve szeretném tájékoztatni a munkaviszonyban foglalkoztatott zenész kollégáinkat, hogy mindenki határidőre megkapja a munkabérét” – írta Mága Zoltán a közleményében, amelyben kitér arra is, hogy mivel a következő időszakban bevételre, jegyeladásokra nem számíthatnak,

Mága Zoltán azt is írta: „most, a bajban szolidaritást, empátiát kell mutatnunk, gyakorolnunk. Éppen ezért arra kérek minden munkaadót, hogy a jelen helyzetben is minden rendelkezésre álló eszközzel segítse munkatársait.” A közleményben a művész arra buzdít, hogy mindenki maradjon otthon, kövesse és tartsa be az Operatív Törzs előírásait, intézkedéseit.