Vágólapra másolva!
Április 5-én 20 órától a Loránt Péter kosárlabdázó lesz a Sláger Téma vendége.
Vágólapra másolva!

A sportágak honi képviselői közül Lóránt Péter a Kosárlabdázók Érdekvédelmi Szervezetének elnökeként elsők között reagált a világjárványra, a honi bajnokság felfüggesztését kérve. Azóta a szövetség döntött, az idei szezonnak vége.

Lóránt Péter Forrás: Origo

Hogy miképpen éli meg a többszörös magyar bajnok kosárlabdázó a befejezetlen idényt, amelyben élete legjobb formáját hozva, sorra döntötte az egyéni rekordokat, megtudhatjuk a vasárnapi adásból. Ráadásul csapata, a Paks a döntőre is esélyes volt.

Lóránt Péter beszél majd a jövőről és a nemzetközi helyzetről is, hogyan befolyásolja a pandémia a klubok jövőbeni gazdálkodását.

Folytatódhat-e például a Hanga Ádámot is soraiban tudó Barcelona idénye, a spanyol bajnokságban vagy az Euroligában. De szó esik az NBA-ről, a jövő évi Európa-bajnokságról, ahogy arról is, lehet-e még a Lóri becenévre hallgató klasszisból újra válogatott játékos.

Lóránt Péter és Kalmár Tibor Forrás: Origo

22 órától a Sláger Téma Extra adásában a pedig a kosárlabdázó legendával, Kiss Lenkével készült beszélgetés lesz újra hallható. Az Európa-bajnoki bronzérmes, 328-szoros válogatott kosárlabdázó mesél majd a szovjet bojkott miatt titkos esélyesként kihagyott Los Angelesi olimpia soha be nem gyógyuló sebe mellett karrierje legfontosabb pillanatairól is.

Kiss Lenke Forrás: Origo

A Sláger Téma Extrából kiderül, hogy seniorként is aktív kosarasként sorra nyerik a világversenyeket, így akár még a hőn áhított olimpiai érem, akár a legfényesebb is összejöhet. Beszél majd a nevét viselő Kosársuliról, így arról is, 22 esztendő után az utánpótlás mellett a felnőtt mezőnyt is megcélozzák, méghozzá már az épülő saját sportcsarnokukkal.

Sőt, még egy új sportágról is lesz szó.

Hogy a Baskin hogyan egyesíti az ép- és a fogyatékkal élők sportolási lehetőségét, azt is elárulja Kiss Lenke.

2020. április 5-én 20-23 óra között tehát ismét Sláger Téma és Sláger Téma Extra, a Sláger FM-en Lóránt Péterrel, Kiss Lenkével, valamint a házigazda Kalmár Tiborral és a legnagyobb slágerekkel, változatosan!