Verselésre buzdítja a közönséget a Veszprémi Petőfi Színház

Veszprémi Petőfi Színház
Veszprém, 2012. január 3. A Veszprémi Petőfi Színház nézőtere. A Veszprém Megyei Önkormányzat ünnepélyes keretek között átadta a Veszprémi Petőfi Színház fenntartói jogát Veszprém Megyei Jogú Város Önkormányzatának. MTI Fotó: Nagy Lajos
Vágólapra másolva!
Petőfi-verseket mondanak fel mobiltelefonjukra a Veszprémi Petőfi Színház társulatának tagjai, és erre buzdítják közönségüket is. 
Vágólapra másolva!

Verselésre buzdítja közönségét a Veszprémi Petőfi Színház. A sort a színház társulatának tagjai kezdték: Petőfi-verseket mondanak fel mobiltelefonjukra, és erre buzdítják az embereket is.

A színház csütörtöki közleménye idézi a színház igazgatóhelyettesét, Kellerné Egresi Zsuzsannát:

Ráadásul ezzel egyúttal a közeledő költészet napjára is készülnek. Azt is írta, eddig a társulat fele csatlakozott már a kezdeményezéshez, köztük sokan olyanok is, akik nem színészként dolgoznak a színházban. A nézők által készített, szabadon választott Petőfi-verset tartalmazó hangfelvételt április 6-áig várják a titkarsag@petofiszinhaz.hu e-mail címre. A szavalatokat a színház Facebook-oldalán is közzéteszik. A legjobban sikerült előadásokat pedig az oldal látogatóinak szavazata alapján díjazzák.