Kanapéjáról jelentkezett élőben az Irie Maffia frontembere

Irie Maffia
Vágólapra másolva!
Kedd este az Irie Maffia és a Brains frontembere, Kéri András, azaz MC Columbo jelentkezett be a Maradj Otthon! Fesztivál kihívásában. Azt mondta, ez volt élete második élőzése.   
Vágólapra másolva!

Kedd este a Brains és az Irie Maffia formációk frontembere, MC Columbo jelentkezett élőben a Maradj Otthon! Fesztivál kihívásában. Rögtön az elején elmondta, hogy mivel mindkét együttessel folyamatosan készítik az új dalokat, az adásban

mutatni is fog egy-kettőt a még ki nem adottak közül.

Az Irie Maffia idén 15 éves, ezért komolyabb turnéra készültek, ami a járvány miatt nem valósulhat meg a tervek szerint, de „ez mindenképp be lesz pótolva, és természetesen az új dalok jönnek folyamatosan. Április 24-én lett volna egy lemezbemutatónk, ami jelen állás szerint nem lesz, vagyis tolódni fog, a jubileumi nagylemez megjelenése pedig szeptemberre csúszik” – mondta.

Az Irie Maffiával a nagylemez őszre tervezett megjelenéséig folyamatosan adják majd ki az új dalokat. Kettő már meg is jelent a lemezről. Az egyik volt az Everlasting Love, a másik pedig a Follow The Flow-val közösen készített B-oldal múlt héten jelent meg a Follow the Flow-val, a B-oldal.

MC Columbo a félórás adás végén Ganxsta Zolee-t hívta ki, így szerda este, 7 órától ő szórakoztatja majd a közönséget. Ahogy MC Columbo mondta, „készüljetek fel, hogy ő biztos nem kenyeret fog sütni, meg a kanapén üldögélve kommenteket olvasni, de ki tudja”.

Vasárnap este a Margaret Island ad szobakoncertet, és mutatja be legújabb dalát a Maradj Otthon! Fesztivál keretében.