Koronavírusos Christophe, az egyik legnagyobb francia énekes

Portrait of the french singer Christophe. CHRISTOPHE SINGER french rocher de palmer cenon bordeaux aquitaine Daniel Georges Jacques Bevilacqua chanteur français
December 16th, 2016. Portrait of the french singer Christophe at the Rocher de Palmer in Cenon, near Bordeaux. 16 décembre 2016. Portrait du chanteur français Christophe au Rocher de Palmer de Cenon, prčs de Bordeaux.
Vágólapra másolva!
A Le Parisien információi szerint koronavírus miatt vasárnap kórházba vitték, majd az intenzív osztályra szállították az egyik legnépszerűbb francia énekest, a 75 éves Christophe-ot.
Vágólapra másolva!

Christophe Bevilacqua a teljes neve, de csak keresztnevét használja, úgy lett sztár. Április végén indult volna új turnésorozatra Franciaországban.

Christophe Forrás: Hans Lucas via AFP/Constant Formé-Bčcherat/Constant Formé-Bčcherat

Az AFP este elérte az énekes producerét. Laurent Castanié azt mondta, hogy egyelőre még nem teljesen biztos, hogy pozitív a tesztje, de minden tünete - magas láz, erős köhögés, nem kap levegőt - ezt valószínűsíti. Azt is mondta, hogy a 75 éves, nagy művész lélegeztetőgépen van, de nincs életveszélyben.