Király Viktor a stúdiójába is bevitte a nézőket

Király Viktor
Vágólapra másolva!
Kedden este folytatódott a Maradj Otthon! Fesztivál Maradj Otthon Challenge-e. A hétfő esti bejelentkező Király Viktort jelölte meg, így ő beszélt majd egy órát arról, hogyan telnek az otthon töltött napjai. 
Vágólapra másolva!

Szerda délelőtt már majdnem 100 ezren nézték meg Király Viktor kedd esti élő bejelentkezését. Ő volt a Maradj Otthon! Fesztivál kihívásának második szereplője, akit előző este Majka hívott ki. A kihívás lényege, hogy

minden este más művész, más előadó az otthonában beszél arról, hogy hogyan tölti ezeket a napokat,

és a szabályok betartására buzdítja a rajongókat. Király Viktor is beszélt arról, miért fontos otthon maradni a koronavírus-járvány terjedésének megfékezése érdekében. Emellett már a videó elején elmondta, hogy beviszi a nézőket a stúdiójába, és mutatott párat az eddig kiadatlan zenéiből is.

„Azt kell, hogy mondjam, ijesztő a helyzet, de várjuk a fejleményeket, és várjuk, hogy mi fog ebből kisülni” – mondta a videó elején Király Viktor nézői kérdésre. Aztán a kommenteket folyamatosan író nézők addig kérlelték, hogy a 14. perc körül végül megmutatott néhányat az eddig kiadatlan dalaiból. Király Viktor meg is kérte őket, értékeljék a zenéket, mert szeretné tudni, melyik a legjobb közülük.

Már 350 ezren nézték meg Majka karanténos bejelentkezését

Hétfőn este indult a Maradj Otthon! Fesztivál Maradj Otthon Challenge-e. Az első adásban Majka beszélt az otthon töltött mindennapjaikról. Cikkünk írásakor néhány száz megtekintés híján már 350 ezren nézték meg Majka hétfő esti bejelentkezését. A zenész volt az első szereplője a napokban indult Maradj Otthon! Fesztivál által elindított Maradj Otthon Challenge-nek.

Király Viktor DR BRS-t hívta ki, aki szerda este, 19 órakor jelentkezik élőben a fesztivál Facebook-oldalán.