A vidéki színházak vezetői köszönik a kormány felelősségteljes döntéseit

Vágólapra másolva!
Az alábbiakban közöljük a Vidéki Színházigazgatók Egyesületének közleményét, amelyet az egyesület a kormány – hétfőn bejelentett – gazdaságvédelmi akcióterve kapcsán adott ki. 
Vágólapra másolva!

A Vidéki Színházigazgatók Egyesületének Sajtóközleménye Orbán Viktor hétfői bejelentésére, amely a kormány újabb gazdasági akciótervéről szólt.

A Vidéki Színházigazgatók Egyesülete üdvözli a Miniszterelnök által bejelentett újabb gazdaságvédelmi lépéseket, a munkahelyek megőrzése érdekében tett kiemelt intézkedéseket, a szolgáltatóipar és különösen az előadóművészetből élők terheinek könnyítését. Így sok művész, a művészetet szolgáló kisvállalkozók, azok családjai kapnak lehetőséget arra, hogy az adó- és hiteltartozások befizetését a válság elmúltával rendezhessék. Ebben az egyébként is súlyosan fenyegető, mentálisan is nehezen kezelhető helyzetben ez óriási segítség a vállalkozások, családfenntartók számára. Rendkívül nagy segítség most a kisgyermekes munkavállaló édesanyáink számára is a gyes, a gyed meghosszabbítása. Köszönjük a Kormány felelősségteljes, a családokat, vállalkozásokat védő döntéseit.

A közleményt az egyesület elnöke, Oberfrank Pál, a Veszprémi Színház igazgatója írta alá.

A Vidéki Színházigazgatók Egyesületének közleménye az egyesület Facebook-oldalán is olvasható.