Ezért nem ünnepli a születésnapját Cserhalmi György

Cserhalmi György
Vágólapra másolva!
A Nemzet Színésze február 17-én lett 72 éves, de egy ideje már nem az ünneplésről szól ez a nap számára. 
Vágólapra másolva!

A Nemzet Színésze, Cserhalmi György hétfőn töltötte be 72. életévét, de elmaradt a nagy ünneplés. A Ripostnak elárulta, miért tölti egyedül az évfordulót. „Amióta az édesanyám elhunyt, nem ünneplem a születésnapomat. Egyszerűen nem érzem úgy, hogy lenne miért.

Amikor anyukám még élt, mindig felhívtam ezen a napon, hogy megköszönjek neki mindent, amit értem tett. De most már nem hívok senkit” – mondta a nemrég filmes életműdíjjal is kitüntetett Cserhalmi György.

Cserhalmi György: Lassan már a gázpedált is elkezdem nyomni

Négy komoly műtétje volt Cserhalmi Györgynek az elmúlt években, ráadásul feleségét is elveszítette, aki súlyos betegség után, 2016-ban halt meg. A nagypapaszerepet egyébként nagyon élvező színész, ahogy mondta, a sok fékezés után lassan már a gázpedálra is rálépne. Nyáron már talán a színpadon való gondolkodás is szóba jöhet.

Egészségi állapotáról is kérdezték, de arról nem szeretett volna beszélni. A színművésznek komoly műtétei voltak az elmúlt években. Először a bal térdébe kapott protézist, majd a gerinccsatornáját kellett szűkíteni. Amikor pedig azt hitte, vége a rossz sorozatnak, három csigolyáját cserélték ki, sőt, új térdkalácsot is kapott.