Hisznek az igaz szerelemben, és dalolnak is róla

Tha Shudras
Vágólapra másolva!
Akár éveken át is várunk rá, aztán mikor szemben találjuk magunkat vele, rögtön bajba kerülünk. Cserben hagynak a szavak, az érzelmek meg nem tudnak beszélni, de valamit tenni kell. Az igaz szerelemről készített dalt a Tha Shudras. Valentin-napi online klippremier.
Vágólapra másolva!

A Tha Shudras tavaly novembere óta minden hónapban kiad egy új dalt, amihez klipet is készítenek. Ezúttal is párkapcsolati témához nyúltak, ugyanis Az érzés című dal a hirtelen jött szerelemre adott reakciókat dolgozza fel. „A dal arról szól, hogy hétről-hétre fogadod ágyadban a pácienseket, majd egyszer csak belebotlasz egy olyan delikvensbe, akitől nem szeretnél mihamarabb megszabadulni. Sőt, akár meg is reggeliznél vele másnap” – mondta az Origónak Molnár Tibor, a zenekar vezetője. Elmondta azt is, hogy egy

olyan fiú szemszögéből írták a szöveget, akivel még nem történt ilyen,

és elsőre nem is nagyon tudja, hogy mi ez az érzés, valamint azt sem, hogyan kell ezt elmondani egy lánynak.

„Hiszek az igaz szerelemben, és sajnos tudom, hogy van, aki ezt soha életében nem találja meg. Ez a dal arról szól, hogy egy hitevesztett férfi azon kapja magát, hogy megtalálta, de nem meri és nem is tudja kifejezni ezt. Molnár Tibor azt is mondta, „akkor jó a dolog, ha a kapcsolatod a legfontosabb zenekarod, így a közös projekt maga az élet”.