Bodrogi Gyula: Már régen elfogadtam, hogy így kell leélnem az életemet

Bodrogi Gyula
Vágólapra másolva!
Bordogi Gyula elfogadta, hogy az életét fájdalmak között kell leélnie, azt mondta, az orvosok sem tudnak már segíteni a derékbántalmain.
Vágólapra másolva!

A Kossuth- és kétszeres Jászai Mari-díjas Bodrogi Gyula hétfőn újabb díjat kapott. Páger Antal szülővárosában, Makón vette át az egykori színészóriásról elnevezett színészdíjat. Emiatt kereste fel a Star Magazin, és a színész elmondta, nagyon örül a díjnak, hiszen

Páger Antalt is nagyon szerette.

A beszélgetés során szóba került a 86. életévében járó színművész egészsége is.

Bodrogi Gyula elmondta, hogy nagyon örül, hogy a nagyobb betegségek eddig elkerülték. Már jó idej mondogatja, hogy addig szeretne élni, amíg egészséges. Most viszont elárulta, hogy ízületi és gerincproblémái sajnos már vannak. „A koromhoz illően fáj a derekam, ami – azt hiszem, – elkerülhetetlen. Az orvosok már nem tudnak ezzel mit csinálni, tűrni kell a fájdalmat.

Talán erre mondják azt, hogy ha felkelsz reggel és nem fáj semmid, akkor már nem élsz” – mondta Bodrogi Gyula. Azt mondta, mindezt leszámítva jó egészségnek örvend, ami azért is külön jó hír, mert – ahogy azt már korábban is mondta, – képtelen lenne a színház nélkül létezni, a végsőkig játszani szeretne.