Demjén Ferenc idén már komolyabb turnéra készül

Demjén Ferenc, Demjén Rózsi, interjú
Demjén Ferenc interjú otthonában
Vágólapra másolva!
Már fogynak a jegyek Demjén Ferenc 2020 végére tervezett Aréna-koncertjére, idén egy rövid, de tartalmas turnéja is lesz Rózsinak.
Vágólapra másolva!

Demjén Ferenc 2019-es éve nem úgy alakult, ahogy tervezte, de hosszú és kitartó munkával színpadra lépett a szokásos év végi koncertjén az Arénában. A zenésznek május elején volt egy enyhébb lefolyású agyérgörcse, ami miatt intenzív osztályon is volt, és aminek a rehabilitációja jó sokáig tartott. Demjént

szeptemberben engedték haza,

ami azért is komoly eredmény volt, mert előtte csak napokat tölthetett otthonában. Mindezek ellenére már május végén kiderült, hogy Demjén már a visszatérést tervezi, és mindenképpen szeretne ott lenni az év végi koncertjén. Az ígéretnek is beillő tervet végül beváltotta: telt ház előtt, óriási sikerrel adta le a koncertet több zenészbaráttal a színpadon.

A Bors azt írja, a koncert óta Demjén Ferenc otthonában pihen, és már az idei fellépéseket tervezi. A lapnak Demjén menedzsmentje elárulta, hogy „Demjén Ferenc 2020-ban, egy rövid, de tartalmas, 30 állomásos turnéra indul, ami a tervek szerint az Arénában zárul”.

Természetesen idén is lesz Aréna-koncert, amire már most rengetegen vettek jegyek.