Varga Miklós: Hordjunk maszkot!

Varga Miklós
Vágólapra másolva!
A maszkviselés fontosságára hívta fel a figyelmet a Raktárkoncert-sorozatban fellépett Varga Miklós, aki azt is elmondta, hogy még mindig rengeteg olyan embert lát, akik helytelenül vagy egyáltalán nem takarják el megfelelő módon az arcukat.
Vágólapra másolva!

Varga Miklós és együttese is fellépett a Raktárkoncert-sorozatban. Az énekes a Ripostnak mondta el, milyen nagy dolognak tartja ezt. „Ezek a koncertek bekerülnek a Magyar Filmarchívumba, és ez azt jelenti, hogy évszázadokkal később is látni fogja az akkori generáció, hogy mi történt itt 2020 szeptemberében. Hogy milyen volt a magyar rockzene felhozatala.

Ezenkívül pedig a kormányzatnak köszönhetően ez azért nekünk is anyagi segítség. A szerencsésebbek közé tartozom, hogy bekerültem a koncertező előadók közé.”

Varga Miklós a trianoni békediktátum százéves évfordulójára készített lemezéről elmondta, hogy „a járvány kitörése előtt néhány nappal fejeztük be a feléneklést. És azt hittük, hogy ez a trianoni évforduló alkalmával meg tud jelenni, de sajnos nem tudott.” A járvány miatti maszkhasználatról is szólt az énekes: „én mindenkit arra biztatnék, hogy igenis,

amiket nem azért találtak ki, hogy az embereket vegzálják, hanem a saját egészségünk megvédése érdekében. Amikor megyek bevásárolni, szinte az emberek felénél látom azt, hogy bár fönt van a maszk, de az orr kint van. És rengetegen vannak azok is, akiknek le van csúsztatva a maszkjuk az állukra.”