Ganxsta Zolee: Nem vagyok egy szabályhuszár, de most maradjunk otthon

Roast Ganxsta Zolee Ganxsta Zolee zenész az RTL Roast című műsorának sajtótájékoztatóján
Ganxsta Zolee zenész az RTL Roast című műsorának sajtótájékoztatóján
Vágólapra másolva!
„Én se vagyok egy szabályhuszár, de most azt javaslom mindenkinek, hogy tartsuk be a szabályokat, maradjatok otthon” – kezdte szerda esti élő adását Ganxsta Zollee, a Maradj Otthon! Fesztivál kihívásnak legutóbbi bejelentkezője. 
Vágólapra másolva!

MC Columbo, az Irie Maffia és a Brains frontembere kedden este jelentkezett élőben a Maradj Otthon! Fesztivál kihívása szereplőjeként, és adása végén Ganxsta Zolee-t hívta ki. A rapper pedig így kezdte szerda esti élő adását: „az a lényeg, hogy én se vagyok egy szabályhuszár, de most

És akkor hamar, legalábbis előbb túl leszünk ezen, mint ahogy azt gondolnánk, és akkor nyáron már mehetnek a bulik. Legalábbis én azt remélem. Nagyon várjuk már a srácokkal, hogy koncertezhessünk, és találkozhassunk élőben.”

„Egyébként most erre úgy kell tekinteni, mintha sitten lennénk. És ilyen sitten azért ki van? Ilyen cellája a nagyon-nagyon nagy főnököknek van... Úgyhogy erre úgy kell tekinteni, hogy letöltjük, ez egy letöltendő. Aztán kiszabadulunk, és szabadulóbuli” – mondta az otthon maradásról.

Ganxsta Zolee beszélt arról is, hogy szombaton lesz a Fonogram-díjak átadása, amit idén, a koronavírus-járvány miatt nem a hagyományoknak megfelelően tartanak meg: „online lesz megrendezve ez a kis gála, és nagyon fontos, mert jelöltek vagyunk a legjobb hiphop- és raplemez kategóriában. Szurkoljatok nekünk, nézzétek ti is!”

A kihívás következő szereplője Rúzsa Magdi lesz, aki csütörtök este 7 órakor jelentkezik élőben.