Lady Gaga jótékonysági szervezete 35 millió dollárt gyűjtött 7 nap alatt

2019 Vanity Fair Oscar Party  Sleeveless Dress People Entertainment Event Black Color Oscar Party Beverly Hills - California California Maxi Dress Formalwear Sleeveless Lady Gaga Black Dress Dress Halter Top Wallis Annenberg Center For The Performing Arts
Lady Gaga attends the 2019 Vanity Fair Oscar Party hosted by Radhika Jones at Wallis Annenberg Center for the Performing Arts on February 24, 2019 in Beverly Hills, California. (Photo credit should read "FPA/Full Picture Agency via AFP")
Vágólapra másolva!
Lady Gaga jótékonysági szervezete, a Global Citizen 35 millió dollárt gyűjtött össze a koronavírus-járvány elleni harc támogatására, és bejelentette egy nagyszabású televíziós est megrendezését Paul McCartney, Stevie Wonder, Billie Eilish és más sztárok részvételével.
Vágólapra másolva!

A szervezet hét nap alatt gyűjtötte össze a 35 millió dollárt, amellyel az Egészségügyi Világszervezetet (WHO) támogatják.

A One World: Together At Home című műsort április 18-án fogják sugározni közép-európai idő szerint éjjel két órakor az ABC, az NBC, a CBS, az iHeartMedia és a Bell Media hálózatok.

- mondta hétfői sajtótájékoztatóján Lady Gaga.

Lady Gaga a 2019-es Oscar-díjátadó gálán Forrás: Full Picture Agency via AFP/FPA/Fpa

A műsort közvetíteni fogja a YouTube, az Apple, a Facebook, az Instagram, a Twitter és más platformok, és olyan hírességek kapcsolódnak be mások mellett, mint Elton John, David Beckham, John Legend, Chris Martin, Andrea Bocelli, Billy Joe Armstrong, Lang Lang, Alanis Morissette és Keith Urban.

Lady Gaga elmondta, hogy további adományokat tervez gyűjteni, de ez a műsor nem ezt szolgálja. "Tegyétek el a pénztárcátokat és üljetek le, élvezzétek a show-t, mindannyian megérdemlitek" - hangoztatta.

Stephen Colbert, Jimmy Fallon és Jimmy Kimmel lesznek a műsor házigazdái,

és bemutatják a vírus által érintetteket, ünnepelni fogják a frontvonalban, az egészségügyben dolgozókat.