Elindult az ingyenes Raktárkoncert-sorozat

Raktárkoncert, Koncertélmény otthon, Raktárkoncert a könnyűzenei ipar támogatására, Vastag Csaba és Tamás
Vastag Csaba és Tamás
Vágólapra másolva!
A hazai könnyűzenei ipar támogatására indított koncertsorozat, a Raktárkoncert felvételei már augusztus közepe óta zajlottak. A közönség pedig szeptember 21-étől láthatja a digitálisan közvetített rendezvénysorozatot. A projektet koordináló Lounge Groupnál hatalmas apparátus dolgozik azon, hogy a projekt bekerüljön minden idők leggrandiózusabb magyarországi koncertjei közé.
Vágólapra másolva!

A különleges, raktárépületekben készült felvételeken közel 200 előadó áll színpadra, köztük

zenei legendák, fesztiválzenekarok és a mulatós zene jeles képviselői, egyenként 45 perces koncertet adva.

Vastag Csaba és Vastag Tamás Forrás: Raktárkoncert

A bulik helyszíni közönség nélkül zajlanak, kizárólag a technikai személyzet jelenlétében rögzítik az előadásokat. A Raktárkoncertek megvalósításában a Lounge Group szakértői a kezdetektől fogva jelen voltak, hiszen egy ilyen eseménysorozat rendkívüli figyelmet követel és még több előkészítést. Persze egy ilyen léptékű produkcióhoz hatalmas zenei, technikai és műsorszórói stábra van szükség. A technikai támogatást és közvetítést az Antenna Hungária Zrt. bonyolítja le megannyi, a magyar könnyűzenei iparágban ismert szakmai stábbal.

A Raktárkoncert-felvételek a mindiGO TV alkalmazásában elérhetőek szeptember 21-étől, minden regisztráló számára ingyenesen.

A cégcsoport a Raktárkoncert-sorozat látványvilágának kialakítása mellett a koncertfelvételek technikai véglegesítésében és kommunikációjában is oroszlánrészt vállal, aminek köszönhetően a rajongók bepillantást nyerhetnek a legfrissebb kulisszatitkokba.

Tóth Vera Forrás: Raktárkoncert

A Lounge cégcsoport már több, hasonló komplex produkciót vitt sikerre a rendezvényes területen.

Ilyen volt például az MVM Zenergia első online sugárzott, komolyzenei koncertjének megvalósítása is, de az ügynökség számára más hasonló, komplex zenei projektek sem ismeretlenek.

Korábban például a Szerencsejáték Zrt. szuperkoncertjeit támogatta hasonlóan széles eszközpalettával. Utóbbi projekt nemzetközi elismerést kapott, nyáron a Global Eventex Awards két kategóriában is díjazta.

A Raktárkoncerttel kapcsolatban szinte mindenki egyetért azzal, hogy a hazai könnyűzenei paletta sokszínűségét új, online platformon bemutató megoldás egyedi a maga nemében és a zenerajongóknak is különleges élményt nyújt.

Noha világszerte kísérleteznek hasonló megoldásokkal, az innovatív magyarországi módszer egyszerre képes a zeneipar támogatására és a rajongók járványhelyzet-kompatibilis szórakoztatására.

Caramel Forrás: Raktárkoncert

A fellépőkről készült fotók, videók, exkluzív tartalmak és a sztárok folyamatosan bővülő listája a raktarkoncert.hu oldalon és a produkció hivatalos Facebook- és Instagram-oldalán tekinthetők meg.

A Raktárkocert-sorozat közel 200 fellépőjéből akik már színpadra léptek: Balázs Fecó, Tóth Gabi, Tóth Vera, Demjén Ferenc, Skorpió, Edda, Neoton Família, Charlie, Tátrai Band, Mobilmánia, Radics Gigi, Török Ádám és a Mini, Zorán, Dinamit, Ganxsta Zolee és a Kartel, Magna Cum Laude, Hobo, Hooligans, Emelet, Besh O Drom, Aurevoir, Rúzsa Magdi, Keresztes Ildikó.