A musical, amely úgy mutatja be Puskás Ferenc életét, ahogy még senki sem látta

Puskás musical sajtótájékoztató, Hungexpo, 2020.08.10.
Vágólapra másolva!
Abban a werkfilmben, amelyet most az Origo olvasói is megtekinthetnek, szinte minden benne van, amit a Puskás-musicalről tudni érdemes. Az első két előadásra 2020. augusztus 20-án kerül sor a budapesti Erkel Színházban.
Vágólapra másolva!

A filmet elnézve csak annyit tudunk mondani: a darab szinte minden főszereplője kiválóan bánik a labdával. Minden további kiderül, ha végignézik ezt a werkfilmet.

Most pedig bemutatunk két újabb szereplőt. Kocsis Sándort a darabban Cseh Dávid Péter alakítja. A Pesti Broadway Stúdióban és a Magyar Hajnal Énekstúdióban végzett. 2014-től rendszeresen szerepel a Budapesti Operettszínház előadásaiban. Főbb szerepei: Macskafogó, Titanic, Rómeó és Júlia, Apácashow, A Notre Dame-i Toronyőr, Rebecca - A Manderley-ház asszonya, Légy jó mindhalálig, Elfújta a szél.

A volt honvédelmi miniszter, Farkas Mihály is szerepet kap a darabban, őt Nagy Sándor személyesíti meg. Nagy Sándor 2005-ben diplomázott a Színház- és Filmművészeti Egyetem operett-musical szakán. Súgó Csiga-díjas, Soós Imre-díjas, Kránitz Lajos-díjas színész. Pályája során a számos musical és prózai alakítása, film-, tévésorozat- és szinkronszerepei mára az egyik legismertebb magyar színészek közé emelték. 2005-2010 között az Adagio együttes tagja volt. Főbb musical szerepei: Miss Saigon, Nyomorultak, Fame, Az operaház fantomja, Producerek, Volt egyszer egy csapat, Vámpírok bálja, Spamalot avagy a Gyalog Galopp, József és a színes szélesvásznú álomkabát, Hegedűs a háztetőn, Diótörő és Egérkirály, Anna Karenina, Atlantis - az elveszett világ nyomában.

A Puskás-musical nem licensz darab, a produkció teljes egészében magyar szerzemény. Az augusztus 20-i előadásokra a jegyek megvásárlása az esemény weboldalán érhető el. A próbák és a bemutató egészségügyi előírásaiban a Magyar Kórházszövetség segíti a produkciót.