Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Olimpiai bajnok szerepelt a Maradj Otthon! Fesztivál kihívásában

Liu Shaolin Sándor, Liu Shaoang, Rövidpályás gyorskorcsolya Eb, Debrecen
Liu Shaolin Sándor világkupa-győztes 500 méteren
Vágólapra másolva!
Liu Shaolin Sándor is beszállt a Maradj Otthon! Fesztivál kihívásába. Húsvét hétfőn ő jelentkezett be otthonából, hogy beszéljen a mindennapjairól. 
Vágólapra másolva!

Hétfőn este Li Shaolin Sándor olimpiai bajnok gyorskorcsolyázó jelentkezett a Maradj Otthon! Fesztivál élő adásában. A kihívás résztvevőjeként ő is otthonából jelentkezett élőben, és beszélt arról, hogyan telnek a mindennapjai a koronavírus-járvány miatti korlátozások között. Mindjárt az élő adás elején elmondta, hogy

március első hete óta otthon van,

és kiderült az is, hogy a sportolók között ők valamivel szerencsésebb helyzetben vannak, ugyanis a gyorskorcsolyázóknál mostanában volt vége a szezonnak, tehát nem egy versenyidényt vágott ketté a járvány. Egyelőre egyetlen versenyük, igaz, pont a világbajnokság maradt el.

Liu Shaolin Sándor egy nyaralást tervezett az elmúlt hetekre, de végül le kellett mondania. A rendes, komolyabb edzések a jövő héttől kezdődnek majd. Részletesen beszámolt arról is, hogyan végeztek el rajta (és csapattrásain) korovavírus-tesztet. Ugyanis az edzések elkezdéséhez erre feltétlenül szükség volt.

A bejelentkezést élőben követők közül rengetegen vettek részt aktívan az adásban,

egymás után érkeztek a kérdések, amelyeket Liu Shaolin Sándor rendre meg is válaszolt. „Ne vicceljetek, kérdezzetek amennyit csak szeretnétek, én itt vagyok” – mondta. Volt, aki azt kérdezte, emlékszik-e rá, mikor aláírta a szöges cipőjét, és volt, aki a fogszabályzójáról kérdezte.

Kedden este a Roy és Ádám Trió ad online koncertet a Maradj Otthon! Fesztivál keretein belül. A zene este 8 órakor kezdődik.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről