Jövőre pótolja elmaradó budapesti koncertjét a világhírű gitárvirtuóz

Joe Satriani, gitár, gitáros
ISTANBUL, TURKEY - JULY 27: Joe Satriani performs at Kucuk Ciftlik Park during a concert, organized by Besiktas Culture Center, in Istanbul, Turkey on July 27, 2018. Onur Coban / Anadolu Agency
Vágólapra másolva!
Jövő tavasszal pótolja idén elmaradó budapesti koncertjét Joe Satriani. Az amerikai gitárvirtuóz a koronavírus-járvány miatt ütemezte át európai turnéját jövő tavaszra, a Barba Negra Trackben 2021. május 16-án ad koncertet.
Vágólapra másolva!

Május 8-án lépett volna fel a Barba Negre Trackben Joe Satriani amerikai gitárvirtuóz, de koncertjét a koronavírus-járvány miatt jövőre tartja meg. A helyszín nem változik, az új időpont pedig 2021. május 16. A Concerto Music közleménye szerint a korábban megváltott jegyek változatlanul érvényesek.

A turnén elhangzanak dalok Joe Satriani napokban megjelent új albumáról, a Shapeshifting-ről, de a klasszikusnak számító számait is előadja, így többek között a Surfing with the Alien-t, a Cherry Blossoms-ot, az Always with Me, Always with You-t vagy a Flying In A Blue Dream-et.

IJoe Satriani 2018-as, isztambuli koncertjén Forrás: AFP/Anadolu Agency/Onur Coban

A gitáros 2021-es koncertfelállásában Kenny Aronoff dobol, Bryan Beller játszik basszusgitáron és Rai Thistlethwayte billentyűzik majd. A G3 gitárosturné alapítójaként és a Chickenfoot tagjaként is ismert, négy évtizede aktív amerikai zenész több mint 10 millió lemezt adott már el világszerte.