Megvannak a STRAND Fesztivál első fellépői

Sziget 2016 sziget fesztivál Parov Stelar Sziget 2016, sziget fesztivál
Sziget 2016, sziget fesztivál
Vágólapra másolva!
Nyolcadszor jelentkezik a Balaton Régió izgalmas eseményeit felvonultató programsorozat, a MOL Nagyon Balaton, és ennek keretében ezúttal is világsztárok sora érkezik majd Zamárdiba, a STRAND Fesztiválra. A 2020-as fesztivál augusztus 18-től 22ig tarta majd. 
Vágólapra másolva!

Jövőre is jelentkezik a MOL Nagyon Balaton, keretében a STRAND Fesztivállal, ahol 2020-ban is jócskán lesznek világsztárok. A fesztivál hét évvel ezelőtt, a VOLT Produkció szervezésében jött létre és nőtte ki magát a MOL Nagyon Balaton programsorozat keretében a Balaton Régió egyik legfontosabb fesztiváljává. Jól mutatja ezt, hogy

a 2019-es évben nagyjából megduplázta látogatóinak számát.

A szervezők a 2020-as rendezvényre most jelentették be az osztrák közönségkedvenc Parov Stelart, a DJ Mag top 100-as listáján is előkelő helyen szereplő ausztrál sztár DJ Timmy Trumpetet, a francia DJ-producer-énekes-dalszerző Martin Solveiget és a közkedvelt német formáció, a Milky Chance-t is. Magyar előadókat is bejelentettek. Jövőre már biztosan játszik a Tankcsapda, a Halott Pénz, Majka & Curtis, a Bagossy Brothers Company, a Wellhello és az Irie Maffia is.

Egyébként a Fesztivált jelölték a European Festival Awards shortlistjén, Best Medium-Sized Festival kategóriában – itt lehet szavazni. A jövő évi STRAND-ra december 2-től lehet kedvezményes áron jegyeket, bérleteket venni.