Nagy László a csúcsra vezetné a Veszprémet

Nagy László, a Magyar Kézilabda Szövetség alelnöke
Vágólapra másolva!
November 24-én 20 órától többek között a kézilabdázó legenda, Nagy László is a Sláger Téma vendége lesz, utána pedig a Sláger Téma Extra adásában a Bozó Andreával készült beszélgetés lesz újra hallható.
Vágólapra másolva!

Ha valakit még 18 éves kora előtt, világrekordnak számító összegért leszerződteti a Barcelona, ahol aztán 12 év alatt minden létező címet elnyert, azt gondolnánk, révben ért, de Nagy László nem lenne minden idők legeredményesebb magyar kézilabdázója, ha nem jött volna haza, hogy

kétszeres BL-győztesként, sokszoros spanyol bajnokként a Veszprémet is Európa egyik legjobb csapatává varázsolja.

Nagy László, a Magyar Kézilabda Szövetség alelnöke Forrás: Sláget Téma

Csapatkapitányként hét év alatt ötször vezette a bakonyiakat a Bajnokok Ligája négyes döntőjébe, ahol háromszor is finálét játszhattak. Hogy miért maradt el mégis a legfényesebb siker, illetve, hogy min múlt az, hogy ma nem az NBA-bajnokaként mutathatom be a pályafutását idén befejező Nagy Lászlót, kiderül a Sláger Témából. Ahogy az is,

sportigazgatóként, és a Magyar Kézilabda Szövetség alelnökeként hogyan képzeli a honi kézilabdasport jövőjét.

A Sláger Téma Extra adásában a pedig a Bozó Andreával készült beszélgetés lesz újra hallható. Ha azt halljuk, Valika, máris egy ország vágja rá, hogy Bozó Andrea. Pedig a Jászai Mari-díjas színésznő a Tóth János előtt olyan sorozatokban szerepelt többek között, mint a Jóban Rosszban, a Barátok közt vagy éppen a Munkaügyek.

Bozó Andrea Jászai Mari-díjas színésznő és a Kalmár Tibor a Sláger Téma házigazdája Forrás: Origo

A színházba járó közönség legtöbbet a Karinthy Színházban találkozhat vele.

Az évek óta repertoáron lévő darabjai mellett egy premierről is szót ejt a vasárnapi műsorban, így megtudhatjuk, mit hoz majd karrierjében a Veszélyes forduló.

2019. november 24-én 20 órától ismét Sláger Téma és Sláger Téma Extra, a Sláger FM-en többek között Nagy Lászlóval, Bozó Andreával, valamint a házigazda Kalmár Tiborral, és a legnagyobb slágerekkel, változatosan!