Külföldi sztárokkal lép fel Little G Weevil

Vágólapra másolva!
Little G Weevil Memphist hozza el az A38-ra csütörtökön. 
Vágólapra másolva!

Little G Weevil, a többszörös amerikai es nemzetközi zenei díjas blues zenész hatalmas ünneplésre készül november 21-én az A38 hajón.

Little G Korábban azt mondta, „erre az alkalomra a banda tíz tagúra hízik: fúvósok, vokalisták és sztárvendégünk, a jamaicai-angol énekesnő Dionne Bennett csatlakozik a jól bevált zenekarhoz.

és ez a program is kizárólag erre az eseményre lett összeállítva. A memphisi funk, blues, soul, rhythm and blues zenék fénykorát idézzük meg úgy, ahogy én azt annak idején a Beale Street-en láttam. Kivételes élmény lesz ez mindannyiunknak.”

Little G és Dionne Bennett Forrás: handbalist/Nagyjani

A Memphis Music Celebration Show-t első ízben három évvel ezelőtt rendezték meg Budapesten, telt ház előtt, hatalmas sikerrel. Az A38-on lesz a második felvonás.

Életrajzi regény készül a magyar blueskirályról, Little G Weevilről

Regény készül az Egyesült Államokban többszörös díjnyertes magyar blueszenész, Little G Weevil kalandokban, fordulatokban, sikerekben és drámákban egyaránt gazdag életéről. Életrajzi regény készül a magyar blueszenész, Little G Weevil életéről. Az énekes-gitáros akkor lett igazán ismert, mikor 2013-ban megnyerte a Memphisben megrendezett Nemzetközi Blues Kihívást (International Blues Challenge).