Néptánc a levegőben – artisták és néptáncosok egyedülálló bemutatóra készülnek

Első légtorna világbajnokság a Fővárosi Nagycirkuszban 2016 március 6-án Első légtorna világbajnokság a Fővárosi Nagycirkuszban 2016 március 6-án
Első légtorna világbajnokság a Fővárosi Nagycirkuszban 2016 március 6-án
Vágólapra másolva!
Egy leány és egy legény szerelméről szól a Fővárosi Nagycirkusz egyedülálló produkciója, amelynek címe: Szent boszorkány. A mesében tündérek, erdei démonok és boszorkányok próbálják elcsábítani egymástól a szerelmeseket. A darab azt mutatja meg, hogy az életben milyen jó vagy rossz döntéseket hozunk, és hogy az idő ezt hogyan befolyásolja. Az előadás különlegessége az, hogy a néptánc koreográfiáját vegyítik artista elemekkel – ez újdonság, ilyen még nem volt.
Vágólapra másolva!

A különös darabot már próbálják a Fővárosi Nagycirkusz artistái és a Magyar Állami Népi Együttes táncosai. Azt mondták: izgalmas párosítás, hiszen az artistáknak is meg kell tanulni néptáncelemeket, és a táncosoknak is el kell sajátítani néhány artista elemet. Az előadás premierje a Budapesti Nemzetközi Cirkuszfesztivál nulladik napján lesz. Az egyik próbán forgatott az Origo stábja – nézze meg a videót!