Megvan 2019 legszexibb férfija

John Legend
LOS ANGELES, CALIFORNIA - NOVEMBER 09: John Legend attends the 2019 Baby2Baby Gala presented by Paul Mitchell on November 09, 2019 in Los Angeles, California. Rich Polk/Getty Images for Baby2Baby/AFP
Vágólapra másolva!
A 40 éves John Legend lett 2019 legszexibb férfija a People magazin szerint. 
Vágólapra másolva!

A People magazin szokás szerint megválasztotta az év legszexibb férfiját, és úgy alakult, hogy idén a 40 éves amerikai zenész, John Legend a nyerő. A megválasztásáról Legend viccelődve azt mondta, „örültem neki, de kicsit meg is ijedtem, mert

mostantól mindenki figyelni fogja, elég szexi vagyok-e a díjhoz. Ráadásul Idris Elba volt az elődöm, ami nem fair.”

John Legend 2019 novemberében Forrás: AFP/Getty Images/Rich Polk

Legendet első albuma, a 2004-es Get Lifted óta Emmy-, Grammy-, Oscar- és Tony-díjjal is kitüntették, ezzel

egyike lett annak a 13 hírességnek,

akik mind a négy trófeát hazavihették. Legend a most futó The Voice tehetségkutató egyik mentora Blake Shelton, Gwen Stefani és Kelly Clarkson társaságában.

A People magazintól korábban többek között Blake Shelton, Chris Hemsworth, Adam Levine, George Clooney és Channing Tatum is megkapta a legszexibb férfi címet. Az afroamerikai sztárok közül két színész, Denzel Washington és Dwayne Johnson előzte meg Elbát, Legend a negyedik a sorban.

A People magazin, amely 1985 óta választja meg évről évre a legszexibb férfit, pénteken megjelenő kiadásának címlapján közli a zenész fotóját.