Soha nem látott koncerttel készül az Unique

Kalmár Tibor, Sláger Téma, Unique
A Unique együttes
Vágólapra másolva!
November 10-én 20 órától Kékesi Gábor színész, valamint a Unique zenekar, azaz Völgyesi Gabi és Kovacsics Ádám lesz a Sláger Téma vendége.
Vágólapra másolva!

Kékesi Gábor színművészt a 200 első randi Bicskei Félixeként ismerte meg igazán az ország. A Sláger Témából talán az is kiderül majd, a második évad végére párra lelhet-e Luca, vagy esetleg jöhet az újabb folytatás a sikerszériából. Sőt, még azt is megtudhatjuk, eredetileg nem is erre a karakterre nézték ki őt, de a válogatás során meggyőzte őket, igaz menetközben akadt egy bizarr eshetőség is, hiszen egy epizódszereplő szövegét is fel kellett olvasni, aki történetesen egy pornós volt... Hogy ehhez mit szóltak a producerek, szintén elhangzik majd a vasárnapi adásban. Kékesi Gáborról az is megtudhatjuk, vajon színházi szerepei kapcsán áldásként vagy skatulyaként éli meg, hogy főleg zenés darabok szerepeit osztják rá.

Kékesi Gábor és Kalmár Tibor Forrás: Origo

A Sláger Téma második órájában, 21 órától A Unique zenekar lesz a vendég. Völgyesi Gabi és Kovacsics Ádám nem csak a zenében, a magánéletben is egy párt alkotnak immáron két évtizede. A Unique egy olyan november végi koncerttel készül, amelyre még nem volt példa a zenekar 21 esztendős történetében. Hogy miért is lesz különleges ez a fellépés, kiderül a Sláger Témából. Ahogy az is, mitől igazán unikális a Unique legújabb slágere, a Madárka. Sőt, még abba a titokba is beavatnak minket, hogyan is fér meg az életükben a magánélet és a zenész szakma.

A Unique együttes Forrás: Origo

22 órától pedig, a Sláger Téma Extra adásában a pedig a Katona Kingával készült beszélgetés lesz újra hallható. A Nemzeti Színház színésznője kereken 12 darabban látható az ország legnevesebb teátrumában. A 2019-20-as évadra is négy premier jutott, ebből egyet, a Rocco és fivéreit már bemutatták, egy közelgő pedig duplán izgalmas kihívás számára, hiszen vőlegénye, Berettyán Nándor rendezi majd. Hogy miért is lehet A súgó a Vidnyánszky-osztály újabb vizsgaelőadása, kiderül a vasárnapi adásból. Ahogy az is, miért volt egyszerre romantikus, de szinte filmbeillő Katona Kinga leánykérése, illetve, hogy lehet-e majd az esküvőjük ehhez képest szó szerint még színpadiasabb. Katona Kinga elárulja, min múlott, hogy ma a Nemzeti Színház egyik legnagyobb reménységeként, és nem ornitológusként ismerhetjük.

Katona Kinga Forrás: Origo

2019. november 10-én 20-23 óra között tehát ismét Sláger Téma és Sláger Téma Extra, a Sláger FM-en Kékesi Gáborral, Völgyesi Gabival, Kovacsics Ádámmal, Katona Kingával, valamint a házigazda Kalmár Tiborral, és a legnagyobb slágerekkel, változatosan!